search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:21
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: «Αν δεν μπορεί ο Τσίπρας, ας παραιτηθεί» – Γεροβασίλη: Ασύστολη κινδυνολογία από ΝΔ

06.09.2016 10:58
Μητσοτάκης: «Αν δεν μπορεί ο Τσίπρας, ας παραιτηθεί» - Γεροβασίλη: Ασύστολη κινδυνολογία από ΝΔ - Media

 

Επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη εναντίον του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε:

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει απροκάλυπτα τους πολίτες.

Άλλη μια φορά δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με το Μνημόνιο που ο ίδιος υπέγραψε. Τυχόν καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης των 2,8 δις ευρώ, θα οδηγήσει μοιραία στην επιβολή νέων μέτρων. Μεγάλο τμήμα των πολιτών ήδη αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους και πολλές φορές στερείται και τα απαραίτητα της καθημερινότητας.

Το ίδιο το κράτος χρωστάει πάνω από 7 δις σε ιδιώτες. Ένα μεγάλο τμήμα της δόσης των 2,8 δις προορίζεται για να καλυφθούν κάποια από αυτά τα χρέη. Για να μην κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις, να μην οδηγηθούν κι άλλοι Έλληνες στην ανεργία.

Προειδοποιώ τον κ. Τσίπρα!

Τον καθιστώ προσωπικά υπεύθυνο για την κατηφόρα της οικονομίας και την επιδείνωση της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων. Η χώρα δεν έχει το περιθώριο να ζήσει ξανά τον εφιάλτη της αέναης διαπραγμάτευσης, μιας ανίκανης και ιδεοληπτικής Κυβέρνησης.

Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ευθύνες του, ας παραιτηθεί.

Δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο. Θα μας βρει απέναντι».

Απάντηση Γεροβασίλη: Η ΝΔ ψάχνει «μπαμπούλες»

«Η κινδυνολογία είναι το καταφύγιο απελπισίας του κ. Μητσοτάκη», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της.
 
Απαντώντας στον κ. Μητσοτάκη, του καταλογίζει «ασύστολη κινδυνολογία» την οποία και αποδίδει στο «πολιτικό αδιέξοδο και την χρεοκοπία της πολιτικής του» και υπογραμμίζει, ότι δυστυχώς για τον πρόεδρο της ΝΔ η διαπραγμάτευση προχωρά κανονικά και οι πολίτες αρνούνται να τον πάρουν στα σοβαρά.
 
Ειδικότερα, η κ. Γεροβασίλη αναφέρει στη δήλωσή της, ότι «μπροστά στο πολιτικό αδιέξοδο και την χρεοκοπία της πολιτικής του, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει άλλο καταφύγιο πέρα από την ασύστολη κινδυνολογία». «Αναζητά διαρκώς ευκαιρία να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη, ανακαλύπτοντας “μπαμπούλες” που υπάρχουν μόνο στους μύχιους πόθους του», προσθέτει, επισημαίνοντας, ότι «το ίδιο έκανε στην πρώτη διαπραγμάτευση, το ίδιο κάνει και τώρα».
 
«Δυστυχώς γι αυτόν», υπογραμμίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, «η διαπραγμάτευση προχωρά κανονικά και οι πολίτες αρνούνται να τον πάρουν στα σοβαρά. Γι αυτό, τον καλούμε να αναζητήσει άλλον τρόπο, προκειμένου να βγάλει το κόμμα του από το βαθύ πολιτικό τέλμα στο οποίο είναι εγκλωβισμένο».
 
Όσον αφορά στις “προειδοποιήσεις του”, σημειώνει: «ας τις στρέψει καλύτερα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Γεωργιάδη, που περιφέρεται από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο, υβρίζοντας με γλώσσα πεζοδρομίου και απειλώντας με αντίποινα δημοσιογράφους, των οποίων η άποψη δεν του είναι αρεστή».
 
«Δυστυχώς, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18