search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:42
MENU CLOSE

Σφοδρή επίθεση του Τραμπ σε Κλίντον και Μέρκελ

07.09.2016 06:37
ntonalnt_tramp_0.jpg

 

O Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε κατά της Γαλλίας και της Γερμανίας, αποκαλώντας τες κατεστραμμένες, και άσκησε κριτική στην Χίλαρι Κλίντον επειδή, όπως δήλωσε, «θέλει να μιμηθεί την πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ για τους πρόσφυγες».

Μιλώντας στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων ανέφερε «είναι κατεστραμμένες, είναι απλά κατεστραμμένες και επί πλέον υπάρχει και το προσφυγικό ζήτημα το οποίο καταστρέφει και την υπόλοιπη Ευρώπη. Δείτε τι έπαθε η Μέρκελ στις τελευταίες εκλογές, είναι απίστευτο».

Συνέχισε τη ρητορική του λέγοντας «Η Γερμανία είναι κατεστραμμένη. Η Γαλλία είναι κατεστραμμένη. Δείτε και τα αποτελέσματα των εκλογών, είναι τόσο άσχημα. Οι άνθρωποι έλεγαν «έλα μωρέ, όλα καλά θα πάνε». Το λέω εδώ και δυο εβδομάδες, γιατί να πάνε όλα καλά για τη Μέρκελ; Εκατομμύρια πρόσφυγες πηγαίνουν στη Γερμανία. Η εγκληματικότητα είναι στα ύψη. Τα προβλήματα τους είναι αμείωτα και η Χίλαρι θέλει να γίνει η Μέρκελ των ΗΠΑ; Δεν πρόκειται να γίνει, δεν πρόκειται να το αφήσω να γίνει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:42