search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:36
MENU CLOSE

Χορηγός πίστας 2 στο 8 P.I.C.K ΛOYΞ COLA η εταιρεία ΔΟΥΡΟΣ Επεξεργασία & Τυποποίηση Κρέατος

07.09.2016 15:41
Χορηγός πίστας 2 στο 8 P.I.C.K ΛOYΞ  COLA  η εταιρεία  ΔΟΥΡΟΣ Επεξεργασία & Τυποποίηση Κρέατος  - Media

 

Χορηγός πίστας 2 στο 8 P.I.C.K ΛOYΞ  COLA θα είναι η εταιρεία  ΔΟΥΡΟΣ Επεξεργασία & Τυποποίηση Κρέατος.

Mε μεγάλη χαρά το 8 P.I.C.K ΛΟΥΞ COLA θα υποδεχτεί τη μεγάλη επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος από τη Ναύπακτο που κατέκτησε την αγορά της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας γενικότερα. Με ιστορία που μετρά πάνω από 30 χρόνια η εταιρεία Δούρος θα είναι σημείο αναφοράς και στη μεγάλη διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Ναύπακτο η Επιχείρηση Δούρος ασχολείται με την επεξεργασία και την τυποποίηση όλης της γκάμας του χοιρινού & μοσχαρίσιου  κρέατος , πουλερικών  αλλά και των αλλαντικών απασχολώντας μεγάλο αριθμό εργαζόμενων. Με στόχο την ποιότητα, τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής και φυσικά την ασύγκριτη γεύση κερδίζει καθημερινά ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό, ακόμα  και τις πιο απαιτητικές αγορές.

Η εταιρεία Δούρος έρχεται δυναμικά « να αγωνιστεί» με  ανταγωνιστικές τιμές αλλά ασυναγώνιστη  ποιότητα και γεύση. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34