search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:22
MENU CLOSE

ΝΔ: Κατέρρευσε το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ, μέτοχος offshore στην «Αυγή»-ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος…

07.09.2016 18:22
ΝΔ: Κατέρρευσε το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ, μέτοχος offshore στην «Αυγή»-ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος... - Media
 
Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τις εξελίξεις στην Εξεταστική Επιτροπή για τη χρηματοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ.
 
Ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «σήμερα, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ, το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε με πάταγο.
 
Αποκαλύφθηκε ότι στην Αυγή, στο καθημερινό “Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως” και “λειτουργικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ”, όπως οι ίδιοι την αποκαλούν, συναντιούνται διαπλοκή, ύποπτη πρακτική, αδιαφάνεια και συναλλαγή.
 
Σήμερα, ομολόγησαν ότι η Αυγή:
 
– Έχει μέτοχο offshore που δεν ξέρουν ποιος είναι.
 
– Πήρε δάνειο με μόνη εγγύηση την κυκλοφορία της.
 
– Πήρε χρήματα από την κρατική επιχορήγηση του ΣΥΡΙΖΑ.
 
– Πήρε πολλαπλάσιες διαφημίσεις από τις τράπεζες, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση.
 
– Πήρε αγνώστου ύψους διαφήμιση από κρατικές ΔΕΚΟ.
 
Σήμερα, αποδείχθηκε ότι, στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ, μια παραδοσιακή εφημερίδα της Αριστεράς μεταλλάσσεται διαγράφοντας την ίδια της την ιστορία. Οι συνεπείς αριστεροί πολίτες δεν θα την αναγνωρίζουν πια. Τη γνωρίζουν, όμως, όλοι οι Έλληνες».
 
ΣΥΡΙΖΑ: Για οφσόρ ας ρωτήσει τον Παπασταύρου…

Απαντώντας στον εκπρόσωπο της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «η ΝΔ, το κόμμα που χρωστάει σε όποιον μιλά ελληνικά, που έχει δανειστεί πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ από τις τράπεζες και δεν θα καταφέρει να τα αποπληρώσει μέχρι να γίνει πρόεδρος της ο εγγονός του Κυριάκου Μητσοτάκη, το κόμμα που έχει φεσώσει ακόμα και τους ιδιοκτήτες των γραφείων που ενοικίαζε στη Συγγρού, έχει το θράσος να κατηγορεί την εφημερίδα Αυγή για ύποπτες πρακτικές και αδιαφάνεια.

Θα τους συνιστούσαμε περισσότερη προσοχή και μελέτη των ισολογισμών της εφημερίδας, του μετοχικού κεφαλαίου της Αυγής, καθώς και των στοιχείων για το δάνειό της που αποπληρώνεται κανονικά. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθηθεί και ο πρόεδρος της ΝΔ στις επόμενες “επιχειρηματικές” του κινήσεις, αφού ο ίδιος έχει μετοχές στον Κήρυκα Χανίων και χρωστά σε τράπεζα 700.000 ευρώ που δεν αποπληρώνονται. Όσο για τις οφσόρ, καλό είναι να απευθυνθεί στον στενό σύμβουλο του κ. Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου για τεχνογνωσία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:20