23/07/2019 05:05:57

«Ευχαριστώ» Νίκου Παππά προς τα μέλη της επιτροπής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες

«Ευχαριστώ» Νίκου Παππά προς τα μέλη της επιτροπής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες - Media
 
Τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού και Ενστάσεων για τις τηλεοπτικές άδειες εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μετά από συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου
 
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Παππάς έγραψε ότι:
 
«Η Ελλάδα, μετά το διαγωνισμό για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, έγινε πλουσιότερη.
 
Δεν αναφέρομαι μόνο στο τίμημα των 246 εκατομμυρίων ευρώ που θα εισπράξει το ελληνικό Δημόσιο, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη εποχή.
 
Αναφέρομαι στην τεχνογνωσία η οποία συσσωρεύτηκε.
 
Και βεβαίως και πάνω απ’ όλα, μιλώ για το ανθρώπινο δυναμικό που έφερε σε πέρας αυτή τη δοκιμασία.
 
Μιλώ για τους εργαζόμενους. Εργαζόμενους στο δημόσιο που τόσο έχουν λοιδορηθεί κατά καιρούς.
 
Για αυτούς τους ανθρώπους που, με αυταπάρνηση και αίσθηση καθήκοντος, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική απολαβή, κινητοποιήθηκαν και εμπνεύστηκαν ώστε να οργανώσουν μια απόλυτα άρτια διαδικασία.
 
Έναν διαγωνισμό που αποτελεί πλέον πρότυπο, για το αδιάβλητο της διαδικασίας αλλά και για το τελικό τίμημα.
 
Όλα έγιναν χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν υπολόγισαν σωματική κόπωση, δεν έδωσαν καμία σημασία στις σειρήνες, σε πιέσεις, ακόμη και στα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.
 
Επιστήμονες λαμπροί, με πτυχία που αν τα συγκεντρώσεις όλα μαζί θα χρειαστείς φορτηγό για να τα κουβαλήσεις, οι οποίοι σήκωσαν ψηλά τη φανέλα της πατρίδας μας.
 
Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους κινητοποίησε μια οικονομική απολαβή. Τους ενέπνευσε η ίδια η αίσθηση του καθήκοντος να προασπιστούν το δημόσιο συμφέρον.
 
Τους ευχαριστώ έναν-έναν, προσωπικά».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.