21/02/2020 06:00:07

Χωρίς γιατρούς το Νοσοκομείο Σαντορίνης- Κινδύνευσε 11χρονο κοριτσάκι

Χωρίς γιατρούς το Νοσοκομείο Σαντορίνης- Κινδύνευσε 11χρονο κοριτσάκι - Media

 

Χωρίς γιατρούς συνεχίζει να λειτουργεί το Νοσοκομείο Σαντορίνης με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει μια 11χρονη η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα.

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι το κορίτσι δεν αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε και τελικά χρειάστηκε να διακομιστεί αεροπορικώς στην Αθήνα. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, το περιστατικό αφορά ένα κορίτσι 11,5 ετών από την Βουλγαρία που έφτασε στο Νοσοκομείο Σαντορίνης την προηγούμενη Πέμπτη, με αιμορραγία στη δέκατη μέρα περιόδου. Ο γυναικολόγος την παρέπεμψε στον παιδίατρο και – όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ – δεν έγιναν αιματολογικές εξετάσεις.

Παρότι το κορίτσι είχ αιμορραγία, της είπαν να επιστρέψει στο σπίτι της αλλά την Δευτέρα, το κοριτσάκι με τους γονείς του επανήλθε στο νοσοκομείο καθώς συνεχιζόταν η αιμορραγία και τότε ήταν παρούσα η διευθύντρια γυναικολόγος. Έγιναν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις και βρέθηκε ότι το παιδί είχε αιματοκρίτη 21.

Και το παιδί διακομίσθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι με το τέλος του καλοκαιριού αδειάζει το νοσοκομείο από προσωπικό.

Πηγή: Iatropedia

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.