search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:55
MENU CLOSE

Παππάς: Στο πολύ απώτερο μέλλον οι θεματικές άδειες

08.09.2016 09:08
Παππάς: Στο πολύ απώτερο μέλλον οι θεματικές άδειες - Media

Σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

«Κάποιοι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη γιατί 30 χρόνια δεν είχαν εισπράξει ποσά που έπρεπε να έχουν εισπραχθεί», δήλωσε στη συνέντευξή του στον Real fm, ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες και σημείωσε ότι ήταν απολύτως παράνομο να μην έχουν τα κανάλια άδεια.

Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε ότι «εμφανίζεται ως θλιβερή ηχώ, εκπροσωπώντας συγκεκριμένα συμφέροντα σταθμών».

Ο Νίκος Παππάς προανήγγειλε πρωτοβουλίες για τους εργαζόμενους των καναλιών που μένουν εκτός φάσματος, τονίζοντας ότι θα δοθούν κίνητρα για την απασχόληση και στους καινούργιους αδειοδοτημένους τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Έρχονται οι Φαρισαίοι και υποκριτές να μας πουν τώρα για την ανεργία. Δεν είδα κανέναν να βγαίνει να διαμαρτύρεται όταν έκλεισε το Alter, δεν τους θυμάμαι. Ή όταν μείωσε το προσωπικό του το Mega, o ANT-1 ή το Star» συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς.

Αναφερόμενος στις θεματικές άδειες, ο υπουργός Επικρατείας τοποθέτησε τη συζήτηση στο «πολύ απώτερο μέλλον», λέγοντας συγκεκριμένα:«Αυτό είναι μια συζήτηση που αφορά το πολύ απώτερο μέλλον και θα ξεκινήσει, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης και των περιφερειακών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Δεν αφορά τον παρόντα χρόνο».

Ερωτηθείς σχετικά με τον έλεγχο του πόθεν έσχες και το κατά πόσον αυτός πρέπει να επεκταθεί και πέραν της πρώτης δόσης, ο κ. Παππάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο έλεγχος να αφορά στο σύνολο του ποσού που προσέφερε ο κάθε υπερθεματιστής.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι «κατ’ αρχήν πρέπει ο κάθε υπερθεματιστής να βεβαιώσει ότι έχει τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να καταβάλει τη δόση που προβλέπεται σε 15 μέρες. Όσο για τον έλεγχο του πόθεν έσχες του συνολικού ποσού, αυτό είναι ένα ζήτημα που θα το δούμε».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:55