15/11/2019 13:46:00

Μυτιλήνη: Πακιστανοί μετανάστες βρήκαν και επέστρεψαν χαμένο πορτοφόλι με 200 ευρώ

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον ομαδικό βιασμό 16χρονου μετανάστη από ομοεθνή τους στη Λέσβο - Οι ανήλικοι δράστες τράβηξαν και βίντεο - Media

Η άλλη πλευρά από αυτήν της παραβατικότητας, ως αποτέλεσμα της έντονης παρουσίας μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναδείχθηκε σήμερα στη Χίο. Δυο Πακιστανοί μετανάστες βρήκαν στο δρόμο πορτοφόλι με τραπεζικές κάρτες και 200 ευρώ μετρητά και το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη του.

Ο Μιχάλης Γαλάτουλας έχασε το πορτοφόλι του στη συμβολή των οδών Κοραή και Ροϊδου και πριν καλά καλά αντιληφθεί την απώλεια δέχθηκε τηλεφώνημα από μια γυναίκα η οποία εκ μέρους δυο Πακιστανών μεταναστών του ανακοίνωσε πως έχει το πορτοφόλι του και μπορεί να περάσει να το πάρει. Λίγο μετά ο κ. Γαλάτουλας πήρε το προτοφόλι του από τους ίδιους τους δυο μετανάστες που δεν του ζήτησαν τίποτα για αντάλλαγμα παρά μόνο να ελέγξει αν μέσα υπήρχαν όλα όσα είχε, πράγμα που επιβεβαιώθηκε. 

«Ήταν δυο ευγενικοί νέοι που παλεύουν για να ζήσουν… Μάλιστα μου ζήτησαν να δω το περιεχόμενο του πορτοφολιού για να διαπιστώσω ότι δεν έλειπε τίποτα. Σήμερα είχα ένα σεβαστό ποσό, γιατί είχα να κάνω κάποιες πληρωμές», ανέφερε ο κ. Γαλάτουλας, στο «Ράδιο Αλήθεια» της Χίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.