27/06/2019 14:32:50

Καφές για τρεις στο Παγκράτι

Καφές για τρεις στο Παγκράτι - Media

 

Οι τηλεοπτικές άδειες δημοπρατήθηκαν αλλά η επόμενη μέρα για καναλάρχες και εργαζομένους δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αφού όλοι αναμένουν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και τις επόμενες κινήσεις των προσωρινών υπερθεματιστών.

Όπως είναι λογικό, πολλές ζυμώσεις γίνονται, κάποιες στο προσκήνιο κι άλλες στο περιθώριο. Κάπως έτσι φίλος της στήλης - που είναι φυσιογνωμιστής- μού μετέφερε ότι χθες το πρωί σε γνωστό «συριζαίικο» στέκι στο Παγκράτι έπιναν τον καφέ τους, στο ίδιο τραπέζι παρακαλώ, τρεις άνθρωποι που είχαν εκπληκτική ομοιότητα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη, τον ιδιοκτήτη του καναλιού «Ε» Φίλιππο Βρυώνη και τον πολιτικό σύμβουλο του Μαξίμου, Θόδωρο Μιχόπουλο.

Επειδή ο πληροφοριοδότης μου είναι οπτικός τύπος -ή καλύτερα επειδή έχει καλούς τρόπους-, δεν μετατράπηκε σε ωτακουστή, οπότε δεν έχω περισσότερα.

 

Πηγή: Μικροπολιτικός / εφημερίδα Τα Νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.