search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:23
MENU CLOSE

Βαριές «καμπάνες» σε Ρεάλ-Ατλέτικο: Μεταγραφές ξανά το 2018

08.09.2016 19:12
Δίνει συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα η FIFA! - Media
 
Την απαγόρευση μεταγραφών στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη συμπολίτισσά της, Ατλέτικο, επικύρωσε η FIFA, καθώς απέρριψε τις προσφυγές των δύο ομάδων.
 
Η αρμόδια επιτροπή της FIFA απέρριψε τις εφέσεις που είχαν καταθέσει η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο Μαδρίτης και τις τιμώρησε με απαγόρευση μεταγραφών για τον επόμενο ένα χρόνο.
 
Αυτό σημαίνει ότι η «βασίλισσα» και οι «ροχιμπλάνκος» δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχυθούν ούτε τον Ιανουάριο του 2017, ούτε το καλοκαίρι του 2017, αλλά θα αποκτήσουν ξανά αυτή τη δυνατότητας από τον Ιανουάριο του 2018.
 
Η «καμπάνα» στις δύο ομάδες έπεσε λόγω παραβίασης των κανονισμών που αφορούν στις μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών για τα τμήματα υποδομής, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν και με τη Μπαρτσελόνα.
 
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήδη γνωστοποίησε ότι θα προσφύγει στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
 
Πλην της απαγόρευσης μεταγραφών, στις δύο ομάδες επιβλήθηκε και πρόστιμο. Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να πληρώσει 820.000 ευρώ και η Ατλέτικο Μαδρίτης το ποσό των 328.000 ευρώ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21