search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:20
MENU CLOSE

Μυστηριώδης λάμψη αναστάτωσε τα ξημερώματα την Κύπρο –Δείτε τι συμβαίνει

09.09.2016 07:30
Μυστηριώδης λάμψη αναστάτωσε τα ξημερώματα την Κύπρο –Δείτε τι συμβαίνει - Media

 

Πανικός επικρατεί από νωρίς τα ξημερώματα στην Κύπρο με αφορμή κρότο μυστήριο που αναστάτωσε αρκετές  περιοχές του νησιού..

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες πολιτών που ένιωσαν το βουητό και είδαν μια μπλε λάμψη όπως αναφέρουν, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα και κυρίαρχο στοιχείο ήταν μια μπλε λάμψη που «έσκισε» τον ουρανό.

Πιθανή πτώση μετεωρίτη 

Δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής ακριβής εξήγηση για το τι ακριβώς συνέβη, αν και αρχικές διαπιστώσεις αναφέρουν ότι μάλλον πρόκειται για πτώση μετεωρίτη, λόγω χρώματος κυρίως. Άλλες πρώτες, πιθανές πρώτες εικασίες, κάνουν λόγο όντως για πτώση μετεωρίτη, κομμάτια του οποίου πιθανόν να έπεσαν στην θάλασσα. 

Όπως εξηγούν στο SigmaLive ερασιτέχνες αστρονόμοι αλλά και αστροφυσικοί, μάλλον πρόκειται για πτώση μετεωρίτη, κοντά στην περιοχή της Μόρφου.
Το φαινόμενο ωστόσο τυγχάνει ανάλυσης από τους ειδικούς, προκειμένου να δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες. 

Ωστόσο από χθες βράδυ η Αστυνομία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και περιπόλησε σε αρκετές περιοχές, όπου ήταν ορατό το φαινόμενο, αφού δέχθηκε σωρεία τηλεφωνημάτων.

Εξάλλου, ντελίριο επικρατεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς πολίτες να περιγράφουν τι έζησαν χθες βράδυ.

 

Πηγή: SigmaLive.com

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:20