search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:43
MENU CLOSE

Η Ιμάν μιλά για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Bowie: Βαστάω… (Video)

09.09.2016 10:13
Η Ιμάν μιλά για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Bowie: Βαστάω... (Video) - Media

Εννιά μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της David Bowie η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο Iman, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της στο σόου του Tom Ford για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία από την ετοιμασία της στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας ως λεζάντα: Η πρώτη μου νυχτερινή έξοδος εδώ και ένα χρόνο για να παραστώ σε μια εκδήλωση….

Μιλώντας στον δημοσιογράφο μόδας  Joe Zee  σε ένα απόσπασμα που έδειξε η εκπομπή «Good Morning America», η 61χρονη αναφέρθηκε στον χαμό του συζύγου της, με τον οποίο ήταν πολύ δεμένοι, καθώς και για την δική της ψυχολογική κατάσταση, μετά και τον χαμό της μητέρας της 2 μήνες μετά τον Bowie.

«Προσπαθώ να είμαι εντάξει, προσπαθώ να είμαι εντάξει», είπε στον δημοσιογράφο.

«Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο», είπε αναφερόμενη στην 16χρονη κόρη της, Alexandria Zahra Jones.

Το μοντέλο έδειξε στην συνέχεια το κολιέ που φορούσε στον λαιμό της, το οποίο είχε το όνομα του David και είπε: «Θα το φοράω μέχρι να πεθάνω», ενώ σχολιάζοντας τον χαμό της μητέρας της είπε: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά βαστάω».

Όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι είναι μαχήτρια εκείνη απάντησε «όχι τόσο όσο νομίζετε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10