search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:18
MENU CLOSE

H Βούλτεψη έστειλε εξώδικο στην «Αυγή» (Video)

09.09.2016 10:58
H Βούλτεψη έστειλε εξώδικο στην «Αυγή» (Video) - Media

 

Εξώδικο στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή» έστειλε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη,όπως γνωστοποίησε η ίδια.

Όπως ανέφερε η βουλευτής ο λόγος είναι ότι η εφημερίδα «διαστρέβλωσε» τα λεγόμενα της σε ραδιοφωνική συνέντευξη. 

«Η εξώδικη πρόσκληση κοινοποιήθηκε στον Παναγιώτη Ρήγα, Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπερθεμάτισε σε αυτά τα συκοφαντικά ψεύδη. Πλέον, όσοι σκαπανείς του ψεύδους και της διαστρέβλωσης, όσο υψηλά και αν ευρίσκονται, διανοηθούν να αμφισβητήσουν την προσήλωσή μου στα δημοκρατικά ιδεώδη, θα οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης» ανέφερε.

Επίσης πρόσθεσε, ότι αυτό που την εξόργισε ήταν η αναφορά ότι «Σήμερα, η κ. Βούλτεψη, όχι μόνο συνέκρινε την εκλεγμένη, δημοκρατική κυβέρνηση της χώρας με τη Χούντα, αλλά έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο Παττακός και ο Παπαδόπουλος ήταν νόμιμα εκλεγμένοι από τον λαό, μέσω του (ψευτο)Δημοψηφίσματος!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59