search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:31
MENU CLOSE

Η Τρίαινα Α.Ε στο πλευρό του 8ου P.I.C.K.

09.09.2016 12:29
Πάτρα: Καρτ τυλίχθηκε στις φλόγες σε αγώνες - Στο νοσοκομείο 21χρονος οδηγός (Video) - Media

 

Για ακόμα μια χρονιά η Τρίαινα Α.Ε  θα βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό του 8ου P.I.C.K.  H εταιρεία Τρίαινα Α.Ε έχοντας αναπτύξει μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία την τελευταία εικοσαετία στην κατασκευή τεχνικών έργων, αρχικά από τον Νομό Αχαΐας, δραστηριοποιείται πλέον σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Κατά το χρονικό διάστημα αυτό, έχει μελετήσει και κατασκευάσει ένα σημαντικό αριθμό έργων διαφόρων κατηγοριών και έχει αποκτήσει ευρύ φάσμα εμπειριών και δεξιοτήτων. Μέσα από την επαγγελματική της παρουσία απέκτησε άριστη φήμη  και κυρίαρχη πλέον θέση στο χώρο των κατασκευαστικών εταιρειών. 

Στην επίτευξη των στόχων της, συντελεί η υψηλή υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτει και το έμπειρο και ικανό ανθρώπινο δυναμικό της, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνικές οργάνωσης που εφαρμόζει. 

Η άριστη φήμη της εταιρείας έχει  οδηγήσει σε μόνιμες συνεργασίες με γραφεία  μελετών και εμπορικούς οίκους,  που  της  δίνει τη δυνατότητα συνεχούς  εξέλιξης και βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της. Η Τρίαινα Α. Ε με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στηρίζει πάντα τους θεσμούς υψηλών προδιαγραφών με ανταγωνιστικά επίπεδα γι αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει και φέτος από το 8ο P.I.C.K.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:31