search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Η περιήγηση των ηγετών του Νότου στο ίδρυμα Στ. Νιάρχος – Γιατί αποχώρησε αμέσως ο Ρέντσι (Photos)

09.09.2016 16:51
Η περιήγηση των ηγετών του Νότου στο ίδρυμα Στ. Νιάρχος - Γιατί αποχώρησε αμέσως ο Ρέντσι (Photos) - Media

 

Λίγα λεπτά μετά τις 6 έφτασαν στο κέντρο Πολιτισμού ‘Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος οι Ευρωπαίοι ηγέτες μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου.

Απών ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδης ενώ και ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, αν και φάνηκε ενθουσιασμένος με το χώρο, αποχώρησε αμέσως μετά την οικογενειακή φωτογραφία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ιταλική πλευρά και τους υπεύθυνους του ιδρύματος, ο κ. Ρέντσι θα έφευγε με απευθείας πτήση καθώς αργότερα σήμερα θα έπρεπε να παραστεί σε εκδήλωση στο Μπάρι.

Λίγο αργότερα αποχώρησε και ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, καθώς είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Οι ηγέτες ξεναγήθηκαν στο χώρο και συζήτησαν θέματα πολιτισμού σε ένα εξαιρετικά χαλαρό κλίμα. Λίγο πριν τις 7 αποχώρησαν από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο ‘Ελληνας πρωθυπουργός και ο Μαλτέζος ομόλογός του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33