search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:16
MENU CLOSE

Σκληρή ανακοίνωση ΝΔ για το πόθεν έσχες των νέων καναλαρχών: Βατερλό Τσίπρα-Μνημείο αδιαφάνειας

10.09.2016 15:05
Σκληρή ανακοίνωση ΝΔ για το πόθεν έσχες των νέων καναλαρχών: Βατερλό Τσίπρα-Μνημείο αδιαφάνειας - Media
 
Με εξαιρετικά έντονο ύφος σχολίασε η ΝΔ την ανακοίνωση της ΓΓΕΕ σχετικά με το πόθεν έσχες των υπερθεματιστών για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας.
 
Η ΝΔ σημείωσε ότι «η κυβέρνηση προκαλεί με τον χειρότερο τρόπο τους Έλληνες. Ο διαγωνισμός παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, εξελίσσεται σε Βατερλό του κ. Παππά και μνημείο αδιαφάνειας της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.
 
Αντί να δώσουν στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών, αρκούνται σε μια απλή δήλωσή τους ότι καλύπτουν το τίμημα που πλειοδότησαν για να λάβουν μια από τις τέσσερις άδειες».
 
Το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης τόνισε ότι «η διαφάνεια αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη μάχη κατά της διαπλοκής με την οποία η κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι είναι ένα και το αυτό.
 
Οι πολίτες απαιτούν από την κυβέρνηση και τον κ. Παππά, να αποδεχθούν το αίτημα της ΝΔ και να προσκομίσουν το σύνολο των στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης των τεσσάρων υπερθεματιστών στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, από τα οποία να αποδεικνύεται η νομιμότητα της προέλευσης των χρημάτων τους. Αρκετά πια με τα αστεία. Κανείς δεν ανέχεται για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα οι πολίτες να μένουν στο σκοτάδι».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24