search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:02
MENU CLOSE

Υπό τη σκιά της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ

21.06.2011 10:14
Υπό τη σκιά της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ - Media

Υπό σκιά πλέον θα γίνονται οι συγκεντρώσεις, οι διαμαρτυρίες, οι εξαγγελίες της κυβέρνησης. Οι ζέστες αρχίζουν να σφίγγουν και όλοι κοιτάνε να βρούνε μια σκιά να ξαποστάσουν… από το μνημόνιο, την τρόικα, τα μέτρα, τους φόρους, τ’ ακίνητα, την πατριωτική ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ …

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Υπό σκιά πλέον θα γίνονται οι συγκεντρώσεις, οι διαμαρτυρίες, οι εξαγγελίες της κυβέρνησης. Οι ζέστες αρχίζουν να σφίγγουν και όλοι κοιτάνε να βρούνε μια σκιά να ξαποστάσουν… από το μνημόνιο, την τρόικα, τα μέτρα, τους φόρους, τ’ ακίνητα, την πατριωτική ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ … Το μόνο που δεν μένει υπό σκιά είναι το χρέος, το οποίο μεγαλώνει, μεγαλώνει… όσο κι αν αγανακτούμε στις πλατείες και ανασχηματίζουμε τις κυβερνήσεις μας. Έχουν ακουστεί πλέον τόσες πολλές ιδέες, τόσες προτάσεις, τόσες σωτήριες λύσεις, που αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει τόση εύκαιρη φαντασία αλλού. Γιατί από φαντασία, αέρα, φως, ήλιο και θάλασσα είμαστε πρώτοι, όπως και στην κατανάλωση και στις απαιτήσεις και στα δικαιώματα και στις ΔΕΚΟ που ανεβοκατεβάζουν καλοκαιριάτικα τους διακόπτες για το… δημόσιο συμφέρον. Μας συγκινούν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ που αγωνίζονται μέσα στον καύσωνα για το δημόσιο συμφέρον. Δεν ξέρουμε πώς να σας το ξεπληρώσουμε, σας οφείλουμε τόσο πολλά όλα αυτά τα χρόνια που μας προστατεύετε… με τόση ανιδιοτέλεια, με τόσες στερήσεις, δίχως κανένα προνόμιο σε εσάς τους ταπεινούς ήρωες του συνδικαλιστικού κινήματος, τους αγνούς πατριώτες. Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να κάνουμε οικονομία στην ενέργεια… Είστε οι άνθρωποί μας!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:02