search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:46
MENU CLOSE

O Γκλέτσος πανηγυρίζει στα αποδυτήρια την ισοπαλία της Στυλίδας (Video)

11.09.2016 10:53
Γκλέτσος για το «τράκο» με το αγριογούρουνο: «Kάποιος εκεί ψηλά ήθελε να με σώσει» (Photos | Video) - Media

 

O δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, γιόρτασε μαζί με τους ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδας την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό Λαμίας.

Είναι δίπλα και στη νέα προσπάθεια του ΑΟ Στυλίδας για την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας στην Ανατολική Φθιώτιδα. Ο λόγος για τον Δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος πανηγύρισε την ισοπαλία της ομάδας με τον Ολυμπιακό Λαμίας στο γήπεδο της Ροδίτσας μετά το τέλος του παιχνιδιού. Θυμίζουμε πως ο ΑΟ Στυλίς ισοφάρισε στο 94′ σε 1-1 και ενώ αγωνιζόταν με 9 ποδοσφαιριστές.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν είχε τις σπουδαίες ευκαιρίες αν εξαιρέσουμε μια του Μπίκου για την Στυλίδα και μια του Κακάβα για τον Ολυμπιακό (εξ’ επαφής αστόχησε), είχε όμως πολύ καλό ρυθμό. Στην επανάληψη το παιχνίδι πήγε περισσότερο στην δύναμη και έχασε από ταχύτητα και ρυθμό είχαμε ωστόσο δύο γκολ και δύο αποβολές.

Στο 66′ ο Μπίκος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα με τον Ολυμπιακό Λαμίας από εκείνο το σημείο και μετά να προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό του. Εννέα λεπτά μετά έγινε και το 1-0. Ο Καυκιάς έκανε την προσπάθεια από δεξιά έβγαλε στον Στυλιανό ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής “έγραψε” το 1-0 στέλνοντας την μπάλα στο “παραθυράκι” του Κοντογεώργου.

Η Στυλίδα δεν το έβαλε κάτω προσπάθησε να αντεπιτεθεί αλλά στο 80′ το έργο της έγινε πιο δύσκολο μιας και αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο τερματοφύλακας της Κοντογεώργος. Εν τέλει και παρά το γεγονός οτι οι φιλοξενούμενοι υπολείπονταν κατά δύο, κατάφεραν και ισοφάρισαν την ύστατη στιγμή. Ο Βαρυπάτης με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1 μέσα σε ξέφρενα πανηγύρια για τους φιλοξενούμενους.

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:46