search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:38
MENU CLOSE

Ανοίγουν τα σχολεία – Πού θα μεταβεί η πολιτική ηγεσία για τον αγιασμό

11.09.2016 18:23
Ανοίγουν τα σχολεία - Πού θα μεταβεί η πολιτική ηγεσία για τον αγιασμό - Media
 
Η νέα σχολική χρονιά 2016-2017 αρχίζει με τον καθιερωμένο αγιασμό να πραγματοποιείται σε όλα τα σχολεία της χώρας και τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη να δηλώνει πως τα ωρολόγια προγράμματα, το πλαίσιο λειτουργίας του σχολείου και η διδακτέα ύλη να έχουν ανανεωθεί, τα βιβλία να περιμένουν στα σχολεία και να μην λείπουν οι εκπαιδευτικοί.
 
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα μεταβεί στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω, «Μίκης Θεοδωράκης», προκειμένου να παραστεί στην τελετή Αγιασμού.
 
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά για να παραστεί στον αγιασμό και να εγκαινιάσει το σχολικό συγκρότημα Α’ και Β’ Λυκείου στη θέση «Φαραώ».
 
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραστεί στον κοινό αγιασμό του 1ου Δημοτικού και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Περάματος.
 
Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα παραβρεθούν στο 132ο Δημοτικό σχολείο στην Γκράβα.
 
Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος θα παραβρεθεί στο αγιασμό στα εκπαιδευτήρια «Η Θεομήτωρ».
 
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφτεί το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:38