search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:28
MENU CLOSE

Γιώργος Παπανδρέου: «Φανερή» η συνεργασία Τσίπρα-Καραμανλή

12.09.2016 06:27
Γιώργος Παπανδρέου: «Φανερή» η συνεργασία Τσίπρα-Καραμανλή - Media
 
Ως δεδομένη θεωρεί ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου τη συνεργασία του νυν πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Καραμανλή.
 
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, o κ. Παπανδρέου, σε ερώτηση σχετικά με «υπόγεια» συνεργασία Τσίπρα-Καραμανλή, απαντά χαρακτηριστικά: «Υπόγεια; Ελάτε τώρα… Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Μόνο τον κ. Μητσοτάκη λυπάμαι, που νομίζει ότι το κόμμα του κάνει αντιπολίτευση».
 
Ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει ότι «για κάποιους η Δικαιοσύνη είναι “τυφλωμένη” από αγάπη στην κυβέρνηση Καραμανλή» και προκαλεί την κυβέρνηση ή οποιονδήποτε δικαστικό να προσφύγει στο δικαστήριο της Ε.Ε. και να κατηγορήσει την Επιτροπή, την Eurostat και την ΕΛΣΤΑΤ ότι «φούσκωσαν» το έλλειμμα.
 
Για την υπόθεση Γεωργίου έκανε λόγο για «τη σημαντικότερη πολιτική μάχη που θα καθορίσει αν η Ελλάδα θα συνεχίσει στο δρόμο που την οδήγησε στην κατάρρευση του 2009 ή θα ξεκινήσει μια νέα πορεία προς όφελος των πολιτών. Αυτήν τη μάχη αργά αλλά σταθερά τη χάνουν όσοι επένδυσαν στη συγκάλυψη, τη συνωμοσιολογία και στα ψέματα».
 
«Και οι δύο ανακριτές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση την είχαν θέσει στο αρχείο, είπαν πως δεν υπάρχει υπόθεση, δηλαδή, δικαίωσαν τον κ. Γεωργίου. Παρ’ όλα αυτά, ένα “αόρατο” χέρι θέλει να κρατάει την υπόθεση ανοιχτή» αναφέρει.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:28