25/02/2020 14:55:27

Γιώργος Παπανδρέου: «Φανερή» η συνεργασία Τσίπρα-Καραμανλή

Γιώργος Παπανδρέου: «Φανερή» η συνεργασία Τσίπρα-Καραμανλή - Media
 
Ως δεδομένη θεωρεί ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου τη συνεργασία του νυν πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Καραμανλή.
 
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, o κ. Παπανδρέου, σε ερώτηση σχετικά με «υπόγεια» συνεργασία Τσίπρα-Καραμανλή, απαντά χαρακτηριστικά: «Υπόγεια; Ελάτε τώρα… Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Μόνο τον κ. Μητσοτάκη λυπάμαι, που νομίζει ότι το κόμμα του κάνει αντιπολίτευση».
 
Ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει ότι «για κάποιους η Δικαιοσύνη είναι "τυφλωμένη" από αγάπη στην κυβέρνηση Καραμανλή» και προκαλεί την κυβέρνηση ή οποιονδήποτε δικαστικό να προσφύγει στο δικαστήριο της Ε.Ε. και να κατηγορήσει την Επιτροπή, την Eurostat και την ΕΛΣΤΑΤ ότι «φούσκωσαν» το έλλειμμα.
 
Για την υπόθεση Γεωργίου έκανε λόγο για «τη σημαντικότερη πολιτική μάχη που θα καθορίσει αν η Ελλάδα θα συνεχίσει στο δρόμο που την οδήγησε στην κατάρρευση του 2009 ή θα ξεκινήσει μια νέα πορεία προς όφελος των πολιτών. Αυτήν τη μάχη αργά αλλά σταθερά τη χάνουν όσοι επένδυσαν στη συγκάλυψη, τη συνωμοσιολογία και στα ψέματα».
 
«Και οι δύο ανακριτές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση την είχαν θέσει στο αρχείο, είπαν πως δεν υπάρχει υπόθεση, δηλαδή, δικαίωσαν τον κ. Γεωργίου. Παρ' όλα αυτά, ένα "αόρατο" χέρι θέλει να κρατάει την υπόθεση ανοιχτή» αναφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.