search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:31
MENU CLOSE

Διήμερη απόδραση για Πούτιν και Μεντβέντεφ- Πήγαν για ψάρεμα (Photos – Video)

12.09.2016 17:01
Διήμερη απόδραση για Πούτιν και Μεντβέντεφ- Πήγαν για ψάρεμα (Photos - Video) - Media

Ολιγοήμερες διακοπές στη λίμνη Ιλμέν στην κεντρική Ρωσία πραγματοποιησαν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Ρώσο πρωθυπουργός Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.

Οι ηγέτες της Ρωσίας πήγαν εκδρομή για ψάρεμα.. Οι δυο τους επιβιβάστηκαν σε σκάφος ντόπιων ψαράδων και αργότερα απόλαυσαν μαζί τους ψαρόσουπα γύρω από τη φωτιά.

Πάντως, στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, κανένας από τους δυο τους δεν ψαρεύει. Αντίθετα, Πούτιν και Μεντβέντεφ εικονίζονται να παρακολουθούν τους ψαράδες να τραβούν τα δίχτυα.

Ωστόσο, αρκετοί ήταν εκείνοι που επέκριναν τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο, για το «τυχαίο» της συνάντησης με τους ψαράδες. «Η σούπα σερβιρίστηκε όπως στα καλύτερα εστιατόρια. Και βέβαια, οι μέσοι Ρώσοι ψαράδες έχουν πάντα μαζί τους καθαρά πορσελάνινα σερβίτσια και κουτάλια», σχολίασε ένας πολίτης.

Δεν ήταν το μόνο που παρατήρησαν. Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, ο Μεντβέντεφ πήγε εκδρομή με τζάκετ του Ralph Lauren, το οποίο πωλείται για 295 δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:30