search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:27
MENU CLOSE

Ινδία: Βίασαν ομαδικά νεαρές μουσουλμάνες με την «κατηγορία» πως έτρωγαν μοσχαρίσιο κρέας

13.09.2016 05:55
Ινδία: Βίασαν ομαδικά νεαρές μουσουλμάνες με την «κατηγορία» πως έτρωγαν μοσχαρίσιο κρέας - Media

Συχνό φαινόμενο έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια οι βιασμοί γυναικών στην Ινδία. Τώρα ακόμα μια φριχτή ιστορία έρχεται στη δημοσιότητα. Όπως κατήγγειλε μια νεαρή μουσουλμάνα, η οικογένειά της δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα ινδουιστών. Οι άντρες αφού σκότωσαν τη θεία και το θείο της, επιτέθηκαν σε εκείνη και την 14χρονη ξαδέρφη της.

Όπως ανέφεραν οι δύο κοπέλες στην αστυνομία οι άντρες εισέβαλλαν μέσα στο σπίτι χωρίς κανένα λόγο και ρώτησαν αν έτρωγαν μοσχαρίσιο κρέας.

«Ρώτησαν αν τρώμε μοσχαρίσιο κρέας. Είπαμε πως όχι, αλλά εκείνοι επέμεναν πως τρώμε» είπε η 20χρονη κοπέλα στην αστυνομία. Τότε οι άντρες σκότωσαν τους θείους της και στη συνέχεια τις βίασαν ομαδικά, ενώ τις προειδοποίησαν να μην μιλήσουνσε κανέναν καθότι θα βρουν τρόπο να τους επιτεθούν ξανά.

Αξιωματικοί της τοπικής αστυνομίας δηλώνουν πως οι πρώτες τους ένδειξης είναι πως οι άντρες δεν σχετίζονται με τα αποκαλούμενα «γκρουπ επαγρύπνησης για τις αγελάδες», οι οποίες είναι ιερά ζώα για τους ινδουιστές, καθώς και πως ερευνά την υπόθεση, ωστόσο, μουσουλμανική κοινότητα της χώρας εκφράζει την ανησυχία της για τις αυξανόμενες επιθέσεις που δέχεται από διάφορες ινδουιστικές ομάδες,

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24