search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:19
MENU CLOSE

Απίστευτο βίντεο από τη Θάσο: Πέρασαν μέσα από την φωτιά

13.09.2016 06:10
Θάσος: Γάλλος τουρίστας κατέρρευσε στην παραλία - Είχε κάνει τεστ για κορωνοϊό πριν το θάνατό του - Media

 

Ένα απίστευτο βίντεο από τις φωτιές της Θάσου έχει αρχίσει και διαδίδεται με φρενήρεις ρυθμούς και όχι άδικα.  Το βίντεο τραβήχτηκε το βράδυ του Σαββάτου και μέσα από αυτό τρεις άντρες καταγράφουν τη στιγμή που περνάνε με το αυτοκίνητό τους μέσα από την πύρινη λαίλαπα, την στιγμή που η φωτιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη .

Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα τα δέντρα που έχουν παραδοθεί στις φλόγες, οι καπνοί που πνίγουν τα πάντα, ενώ ένας από τους άνδρες ακούγεται να λέει πως τα τζάμια καίνε και δεν μπορείς να κρατήσεις για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα το χέρι σου πάνω

Οι τρεις άνδρες, ο Δημήτρης Πολιτάκης, ο Αντώνης Ψαλτόπουλος και ο Κώστας Πολιτάκης έφευγαν εκείνη την ώρα απότο Καζαβήτι. Το video ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο Γιάννης Καραβάς, με τον εύστοχο σχολιασμό πως «αν δεν ήταν τόσο αληθινό θα μπορούσε να είναι από ταινία του Χόλιγουντ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:18