search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:15
MENU CLOSE

Κάλυψη από Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων στον Πολάκη: «Πολιτικό το σχόλιο και όχι σεξιστικό»

13.09.2016 11:15
Συνεργασία Ελλάδας και Αρμενίας σε θέματα ισότητας των φύλων - Media
 
Καλύπτει η γενική γραμματέας Ισότητας τον Παύλο Πολάκη για την επίθεση που εξαπέλυσε κατά της δημοσιογράφου του Alpha, Eυαγγελίας Τσικρίκα.
 
«Πρόκειται για πολιτικό σχολιασμό δεν έχει καμία σχέση με την ισότητα ή με τον σεξισμό» ανέφερε η γ.γ. Ισότητας, Φωτεινή Κούβελα, σχολιάζοντας την επίθεση  του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά της κυρίας Τσικρίκα, την οποία χαρακτήρισε μέσω Facebook «θεραπαίνιδα και λιβανιστήρι».
 
Η κυρία Κούβελα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM υποοστήριξε ότι  «οι γυναίκες κρίνονται και για τις πολιτικές τους τοποθετήσεις. Μία πολιτική τοποθέτηση κρίνεται, είτε είναι γυναίκα είτε είναι άνδρας. Από εκεί και πέρα, αν είχε κάποιος σεξιστικό υπονοούμενο, κάτι,  κτλ, να το δούμε, αλλά δεν είχε τέτοιο πράγμα. Δεν θέλουμε να εμπλακούμε εμείς για αυτόν τον λόγο. Δεν αφορά κάτι σεξιστικό» συμπλήρωσε.
 
«Η Γενική Γραμματεία δεν είναι επί παντός επιστητού. Ασχολείται με συγκεκριμένα θέματα. Τι να κάνουμε; Είναι μία πολιτική τοποθέτηση, ας την κρίνει ο καθένας όπως νομίζει… Επειδή δηλαδή έγινε σε γυναίκα; Οι γυναίκες κρινόμαστε με τις πολιτικές μας τοποθετήσεις. Δεν είμαστε στο απυρόβλητο» κατέληξε στη συνέντευξή της η κυρία Κούβελα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:15