search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:03
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ νέα πνοή στο πρόγραμμα

24.09.2009 17:52

Πήραν ανά χείρας χαρτί και στυλό, συσκέφτηκαν με τον εαυτό τους, αποφάσισαν και στη συνέχεια,  γύρω από τη στρογγυλή τράπεζα στο ρετιρέ του γυάλινου κτιρίου, κατέστρωσαν το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Πήραν ανά χείρας χαρτί και στυλό, συσκέφτηκαν με τον εαυτό τους, αποφάσισαν και στη συνέχεια,  γύρω από τη στρογγυλή τράπεζα στο ρετιρέ του γυάλινου κτιρίου, κατέστρωσαν το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Ένα πρόγραμμα που παρουσιάστηκε με… δόξα και τιμή από το αφεντικό του φαληρικού καναλιού Γιάννη Αλαφούζο την περασμένη εβδομάδα.

Παρακολουθώντας και συγκρίνοντας τις προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν του ΣΚΑΪ, φέτος  παρατηρούμε μια φρεσκάδα και ανανέωση.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν και τα τσακάλια της δημοσιογραφικής πιάτσας, ο ΣΚΑΪ – ο Αλαφούζος λέμε εμείς – φέτος επιθυμεί να εκπλήξει και να συναγωνιστεί τους άλλους καναλικούς του «εχθρούς» με ένα δημιουργικό, παρεμβατικό, ανήσυχο και έγκυρο πρόγραμμα.

Έτσι, το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για φέτος θα περιέχει ανατρεπτικές σειρές, όπως το «CSI», το «Dexter», το «Californication» και το «Beverly Hills 90210» καθώς και το «I Love GR», μια νέα παραγωγή του ΣΚΑΪ, που θα αναδεικνύει την πιο αγαπημένη περιοχή της Ελλάδας.

Σε καθημερινή βάση και μετά τη συνεργασία με το χολιγουντιανό  κανάλι E! Entertainment, ο ΣΚΑΪ θα έχει στο δυναμικό του την «Νταντά»,την «Oprah», το «Top Chef» και το «Top Model», κλείνοντας το μάτι και στα πιο νεανικά κοινά.

Ακόμη, το κανάλι του Φαλήρου φέτος έχει μπει στο παιχνίδι και των ποδοσφαιρικών μεταδόσεων με ένα αθλητικό – όπως οι ίδιοι λένε – υπερθέαμα με τους σημαντικότερους αγώνες του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague, της Primera Division, της Euroleague και των μηχανοκίνητων πρωταθλημάτων MOTO GP και Superbike.

Παράλληλα, σήμερα το βράδυ στις 10 ο ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει μια μεγάλη έρευνα για την ιστορία των πανδημιών της γρίπης στην Ελλάδα από το 1918 έως σήμερα, καθώς θα προβάλλει το ωριαίο ντοκιμαντέρ του Κώστα Σπυρόπουλου «Η1Ν1 η Επιστροφή – Η αλήθεια για τη Γρίπη» με γυρίσματα που έγιναν στο Λονδίνο, στην Ατλάντα, στη Νέα Υόρκη και στην Ελλάδα.

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν ο επικεφαλής του National Health Institute NHA, Άντονι Φάουτσι, αναλύοντας τα σχέδια της κυβέρνησης Ομπάμα για τη γρίπη, και ο επί δεκαετία διευθυντής του CDC στις ΗΠΑ, καθηγητής Τζέφρεϊ Κόπλαν, διευθυντής του Global Health Institute.

Επίσης, από το Λονδίνο καταθέτουν την άποψή τους ο δρ Αλαν Χέι, διευθυντής του παγκόσμιου κέντρου γρίπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και η δρ Γουέντι Μπάρκλεϊ, επικεφαλής της επιτροπής της βρετανικής κυβέρνησης για τον H1N1.

Από ελληνικής πλευράς στο ντοκιμαντέρ μιλούν οι καθηγητές: Ελένη Γιαμαρέλου, επικεφαλής της επιστημονικής επιτροπής του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σωτήρης Τσιόρδας, Γ. Σαρόγλου, Τάκης Παναγιωτόπουλος, καθηγητής, Γιάννης Κυριόπουλος και ο διεθνούς φήμης Έλληνας ερευνητής επιδημιολογία Γιώργος Πουλάκης.

Στη συνέχεια ο διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3 Άρης Πορτοσάλτε θα συντονίσει έναν μεγάλο «ζωντανό» διάλογο μεταξύ κορυφαίων ειδικών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:02