17/12/2018 21:36:10

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο «γιατρός» με τη Ferrari

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο «γιατρός» με τη Ferrari - Media

 

Ο «γιατρός» που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ως ο «γιατρός με τη Ferrari» καταδικάστηκε σήμερα, Τρίτη, σε ισόβια κάθειρξη από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ευβοίας.

Αν και αποδείχθηκε πως το πτυχίο του από το πανεπιστήμιο της Ρώμης ''La Sapienza', ήταν πλαστό, είχε καταφέρει να γίνει διευθυντής σε νοσοκομείο της Σκύρου και να ζει πολυτελή ζωή με Ferrari και… ιδιωτικό τζετ!

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, o ίδιος απευθυνόμενος στην Πρόεδρο του δικαστηρίου είπε: «Είμαι γιατρός»! Εκείνη, του απάντησε ότι πρέπει να αγαπάει πολύ την ιατρική για να τα κάνει όλα αυτά...

Ο «γιατρός με τη Ferrari» υποστήριξε από την πλευρά του ότι δεν γνώριζε ότι το πτυχίο του ήταν πλαστό και ότι έκανε κανονικά το αγροτικό του, όπως όλοι οι γιατροί. Είπε ότι έδωσε κανονικά εξετάσεις και ότι πέρασε με υψηλό βαθμό στην Αθήνα.

Το δικαστήριο που τον καταδίκασε σε ισόβια, βασίστηκε στην απάτη κατά του ελληνικού Δημοσίου. Κι αυτό γιατί, όλα αυτά τα χρόνια -13 χρόνια- που ήταν διευθυντής στο νοσοκομείο της Σκύρου, πήρε 667.000 ευρώ! 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.