search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:19
MENU CLOSE

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο «γιατρός» με τη Ferrari

13.09.2016 15:17
Συνέλαβαν γιατρό «μαϊμού» στην Κίσαμο  - Media

 

Ο «γιατρός» που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ως ο «γιατρός με τη Ferrari» καταδικάστηκε σήμερα, Τρίτη, σε ισόβια κάθειρξη από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ευβοίας.

Αν και αποδείχθηκε πως το πτυχίο του από το πανεπιστήμιο της Ρώμης ”La Sapienza’, ήταν πλαστό, είχε καταφέρει να γίνει διευθυντής σε νοσοκομείο της Σκύρου και να ζει πολυτελή ζωή με Ferrari και… ιδιωτικό τζετ!

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, o ίδιος απευθυνόμενος στην Πρόεδρο του δικαστηρίου είπε: «Είμαι γιατρός»! Εκείνη, του απάντησε ότι πρέπει να αγαπάει πολύ την ιατρική για να τα κάνει όλα αυτά…

Ο «γιατρός με τη Ferrari» υποστήριξε από την πλευρά του ότι δεν γνώριζε ότι το πτυχίο του ήταν πλαστό και ότι έκανε κανονικά το αγροτικό του, όπως όλοι οι γιατροί. Είπε ότι έδωσε κανονικά εξετάσεις και ότι πέρασε με υψηλό βαθμό στην Αθήνα.

Το δικαστήριο που τον καταδίκασε σε ισόβια, βασίστηκε στην απάτη κατά του ελληνικού Δημοσίου. Κι αυτό γιατί, όλα αυτά τα χρόνια -13 χρόνια- που ήταν διευθυντής στο νοσοκομείο της Σκύρου, πήρε 667.000 ευρώ! 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15