search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:18
MENU CLOSE

Δεκτή έγινε από τον Τσίπρα η παραίτηση Βουδούρη-ΝΔ: Απόδειξη κυβερνητικής ανεπάρκειας

13.09.2016 15:23
Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Τάκης Βουδούρης - Media
 
Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, την παραίτηση, την οποία του υπέβαλε ο γ.γ. Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέας Βουδούρης.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βουδούρης είχε αναφέρει ότι υπάρχει ζήτημα στις σχέσεις του με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, δηλώνοντας ότι τελεί υπό παραίτηση και συμπληρώνοντας πως δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις.
 
Ο κ. Βουδούρης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, προανήγγειλε τις προθέσεις του, λέγοντας ότι είναι «πιο έντιμο να υποβάλω την παραίτησή μου».
 
ΝΔ: Η κορυφή του παγόβουνου
 
Σχολιάζοντας την παραίτηση Βουδούρη, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σημείωσε ότι «η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, και τα όσα οδήγησαν σε αυτήν, επιβεβαιώνουν την αδυναμία της Κυβέρνησης να εργασθεί με στοιχειώδη συντονισμό και αποτελεσματικότητα στο προσφυγικό – μεταναστευτικό. Με λίγα λόγια, η παραίτηση Βουδούρη είναι η κορυφή του παγόβουνου της κυβερνητικής ανεπάρκειας στην αντιμετώπιση ενός ακόμα, πολύ σοβαρού για τη χώρα ζητήματος».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:18