search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:59
MENU CLOSE

Πόλεμος Παπαρίζου – Μαυρίδη: Το εξώδικο στον πρώην της

13.09.2016 20:27
Δριμύ κατηγορώ Μαυρίδη προς Παπαρίζου: «Απορώ πως ζούσα 12 χρόνια μαζί της» - Media

 

Το μήλο της Έριδος φαίνεται πως είναι αυτή τη φορά η πολυτελέστατη μεζονέτα του ζευγαριού έκτασης 183 τ.μ. που βρίσκεται στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo Παπαρίζου και Μαυρίδης απέκτησε το σπίτι από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο 520.000 ευρώ.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα η  Έλενα Παπαρίζου ζητά από τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη, με τον οποίο ήταν μαζί 12 χρόνια να αποχωρήσει από το σπίτι έτσι ώστε αυτό να πουληθεί για να πάρει ο καθένας το μερίδιο του.

Η Πολυξένη Παπαϊωάννου, η νέα δικηγόρος της τραγουδίστριας, έστειλε εξώδικο στον κ. Μαυρίδη, ζητώντας του μεταξύ άλλων να αποχωρήσει.

Ο μάνατζερ, που άλλαξε και αυτός δικηγόρο έστειλε στη συνέχεια δικό του εξώδικο αναφέροντας ότι «τηρεί τη δανειακή σύμβαση», αλλά και ότι «το σπίτι έχει μισθωθεί έως το 2020 από την εταιρεία του με ιδιοκτήτες στη μίσθωση την Παπαρίζου και τον ίδιο ως φυσικά πρόσωπα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:57