search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:48
MENU CLOSE

Ανοικτό ενδεχόμενο να τρέξει ο «σίφουνας» Μπολτ στο παγκόσμιο του 2017

14.09.2016 07:11
Γιουσέιν Μπόλτ: «Ο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος από μένα» - Media

 

Ο Γιουσέιν Μπολτ  αφήνει ανοιχτή την πόρτα, για να τρέξει τόσο στα 100 όσο και στα 200 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς. Ο Τζαμαϊκανός, που τον περασμένο μήνα τράβηξε την κουρτίνα στην Ολυμπιακή καριέρα του με την εξασφάλιση τριών χρυσών μεταλλίων για τρίτους στην σειρά Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε το σχέδιό του ήταν να αγωνιστεί μόνο στα 100 μέτρα στο Λονδίνο, αλλά ότι ο προπονητής του έχει άλλες ιδέες.
 

«Αυτό είναι το σχέδιο, αλλά έχω ακόμα να το συζητήσω με τον προπονητή μου,» είπε ο Μπόλτ  στην τηλεόραση της Τζαμάικα, την Τρίτη.

«Ο Γκλεν Μιλς  εξακολουθεί να θέλει να  τρέξω και στα δύο, αλλά εγώ του είπα ότι θα ήθελα πραγματικά να κάνω τα 100 μέτρα. Αλλά στην έναρξη της σεζόν θα αποφασίσουμε ακριβώς τι θα συμβεί. Όμως αυτό είναι στο μυαλό μου».

Ο Μπολτ έχει wild card, τόσο για τα 100 όσο και τα 200 μέτρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 5 έως 13 Αυγούστου, λόγω της νίκης  του στις δύο κούρσες  τον περασμένο χρόνο στο Πεκίνο. Ο Τζαμαικανός , που έχει  στα 100 και στα 200 τα παγκόσμια ρεκόρ, με 9,58 και 19,19 δευτερόλεπτα αντίστοιχα, από  το 2009, είπε ότι δεν σκοπεύει να καλυτερεύσει εκείνους τους χρόνους. «Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα  για εμένα. Απλά θέλω να πάω στα παγκόσμια πρωταθλήματα, να  κάνω το καλύτερό μου, όπως πάντα, και να παραμείνω σε ένα ορισμένο επίπεδο. Αυτό είναι το σχέδιο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:48