search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Ανησυχούσε για τη γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί, μέχρι που είδε φωτογραφίες της στο instagram

14.09.2016 14:03
Ανησυχούσε για τη γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί, μέχρι που είδε φωτογραφίες της στο instagram  - Media

Ο άνδρας έμαθε με τον χειρότερο τρόπο ότι η γυναίκα του διασκέδαζε στην αγκαλιά ενός άλλου. Όχι επειδή χτύπησε το κεφάλι του στο κούφωμα της πόρτας, αλλά από φωτογραφίες της στο instagram

 

Ο άνδρας έμαθε με τον χειρότερο τρόπο ότι η γυναίκα του διασκέδαζε στην αγκαλιά ενός άλλου. Όχι επειδή χτύπησε το κεφάλι του στο κούφωμα της πόρτας, αλλά από φωτογραφίες της στο instagram

Ο Ιταλός εκατομμυριούχος Τζιαλούκα Τσερβάρα, πίστευε ότι είχε βρει την τέλεια σύζυγο. Μια καλλίγραμμη, πανέμορφη, ψηλή γυναίκα, από την Ουκρανία, η οποία μάλιστα πριν από χρόνια είχε στεφθεί Μις Κόσμος και Μις Ουκρανία.

Η 24χρονη Άννα Ζαιτσκιβτσκα, θα μπορούσε να είναι το όνειρο και η φαντασίωση κάθε άνδρα. Εκτός από την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση, πρόσεχε τον σύζυγο της, και τον φρόντιζε.

Και εκείνος, σαν εκατομμυριούχος μπορούσε να της παρέχει οτιδήποτε μπορεί να ονειρευτεί μια γυναίκα. Αγάπη, αφοσίωση, συντροφικότητα, ελευθερία, καθώς και κάθε είδους δώρα και εκπλήξεις, όπως ένα ξαφνικό ταξίδι με το ιδιωτικό του τζετ για ψώνια στο Παρίσι, ή ένα διήμερο σε μια εξωτική παραλία με το ιδιωτικό του πολυτελές σκάφος.

Όμως κάτι στη σχέση του ζευγαριού φαίνεται να μην κολλούσε. Σαν να έλειπε το κομμάτι ενός παζλ που θα χάριζε την απόλυτη ευτυχία. Ο Ιταλός πίστευε ότι την είχε βρει, η Άννα όμως όχι.

Ένα πρωί ο Τζιαλούκα ξύπνησε και αφού πήρε το πρωινό του στην υπέροχη έπαυλη του, ρώτησε το προσωπικό εάν έχει «ξυπνήσει και η κυρία», η οποία το προηγούμενο βράδυ είχε βγει να διασκεδάσει με φίλες της σε ένα κοσμικό κλαμπ.

Η απάντηση ήταν πως «όχι, η κυρία δεν έχει επιστρέψει». Ο Τζιαλούκα άφησε να περάσει λίγο η ώρα, της τηλεφωνούσε αλλά κανείς δεν απαντούσε στο κινητό. Τότε άρχισε να ανησυχεί και ενημέρωσε την αστυνομία.

Στην κατάθεση του είπε πως μπορεί να έχει πέσει θύμα απαγωγής και κάποιοι να τον εκβιάσουν λόγω της τεράστιας οικονομικής τους επιφάνειας. Οι μέρες περνούσαν και οι φόβοι του μεγάλωναν. Κανένα ίχνος κανένα σημάδι από την Άννα από την Ουκρανία.

Η αστυνομία δεν είχε καταλήξει σε κανένα συμπέρασμα. Μέχρι που μετά από κάποιες ημέρες ο Τζιαλούκα μπήκε στον λογαριασμό του στο instagram και κόντεψε να λιποθυμήσει.

Η Άννα ζούσε, δεν είχε απαχθεί, ήταν καλά. Για την ακρίβεια πολύ πολύ καλά. Ανέβαζε φωτογραφίες της στην αγκαλιά κάποιου άλλου άνδρα από πανάκριβα ξενοδοχεία και απολάμβανε κάθε στιγμή. Μάλιστα κάτω από κάθε φωτογραφία της έγραφε τη λέξη: Ελευθερία.

Εμβρόντητος ο Τζιαλούκα κατάλαβε την πικρή αλήθεια. Η Άννα τον είχε εγκαταλείψει. Αμέσως ενημέρωσε τους δικηγόρους του και κατέθεσε μήνυση για εγκατάλειψη της συζυγικής στέγης, ενώ παράλληλα την κατηγορούσε ότι του έκλεψε 6.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η πρώην Μις Κόσμος και Μις Ουκρανία από την πλευρά της λέει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Μιλά για έναν εξουσιαστικό σύζυγο, ο οποίος την έπνιγε μέσα στο χρυσό κλουβί της, ο οποίος συχνά σήκωνε χέρι επάνω της και ο οποίος σε έναν τσακωμό τους δε δίστασε να την αποκαλέσει πόρνη και να τη φτύσει (κυριολεκτικά).

Η Άννα άφησε και υπαινιγμούς για την ερωτική τους ζωή: «δεν μου έδινε την απαραίτητη προσοχή που θέλει μια γυναίκα και συχνά για μεγάλα χρονικά διαστήματα προφασιζόταν ότι έχει πονοκέφαλο».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:35