search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:15
MENU CLOSE

Παράταση στην πληρωμή των φόρων στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές

14.09.2016 14:46
Εφορία: Τι πρέπει να πληρωθεί μέχρι σήμερα - Οι αναστολές πληρωμής λόγω κορωνοϊού - Media

 

Υπογράφηκαν από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τ. Αλεξιάδη οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, με τις οποίες παρατείνεται η πληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων σε συγκεκριμένες περιοχές για έξι μήνες, λόγω των πρόσφατων καταστροφών από φυσικά φαινόμενα. Οι αποφάσεις αυτές εκδόθηκαν, βάσει σχετικών αποφάσεων του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας), το οποίο και κηρύσσει την κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, την περιοχή και το χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, παρατείνονται για έξι μήνες ως τις 7 Μαρτίου 2017 οι προθεσμίες για την πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων στις ακόλουθες περιοχές:

– Στους δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης, Τριφυλίας.

– Στις τοπικές κοινότητες Νεοχωρίου, Πύργου, Σαιδώνας, Καστανιας, Καρυοβουνίου, Μηλέας, Αγίου Νικολάου, Ριγκλίων, Τραχήλας, Πλάτσας, Νομίστη, Θαλαμών Λαγκάδας και Αγίου Νίκωνα του δήμου Δυτικής Μάνης.

– Στις Δημοτικές Ενότητες Νέστορος, Πύλου, Μεθώνης και Χιλιχωριών του δήμου Πύλου Νέστορος.

– Της Δημοτικής Ενότητας Μολάων του δήμου Μονεμβασίας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

– Στις Δημοτικές Ενότητες Θεραπνών, Οινούντος, Φαρίδος, Καρυών και Σπάρτης του Δήμου Σπάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

– Στο δήμο Ευρώτα της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33