search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:55
MENU CLOSE

Γονείς από Συκιές: Ντροπή στους γονείς που αρνούνται στα προσφυγόπουλα το δικαίωμα να ζήσουν όπως όλα τα παιδιά

14.09.2016 16:08
Γονείς από Συκιές: Ντροπή στους γονείς που αρνούνται στα προσφυγόπουλα το δικαίωμα να ζήσουν όπως όλα τα παιδιά - Media

Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα που δίνει χαμόγελο και ελπίδα σε όλους, πως ο ρατσισμός και το μίσος δεν έχουν θέση στον τόπο αυτό.

 

 

Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα που δίνει χαμόγελο και ελπίδα σε όλους, πως ο ρατσισμός και το μίσος δεν έχουν θέση στον τόπο αυτό.

Εγγόνια προσφύγων οι γονείς στο Ωραιόκαστρο, εγγόνια προσφύγων οι γονείς και στις Συκιές της Θεσσαλονίκης. Με μια διαφορά όμως: Στις Συκιές δεν ξέχασαν τι σημαίνει να είσαι πρόσφυγας πολέμου.

Με μια εκπληκτική αλλά και αιχμηρή ανακοίνωση ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου δημοτικού σχολείου στις Συκιές Θεσσαλονίκης απαντά στη γεμάτη ρατσισμό, ανακοίνωση του Συλλόγου των γονέων από το Ωραιόκαστρο.

Η ανακοίνωση ξεκινάει με το ερώτημα πως θέλουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Σαν άνθρωποι με όλη την έννοια της λέξης, ή σαν άνθρωποι γεμάτοι μίσος, φόβο και αποστροφή για τον κατατρεγμένο;

Και συνεχίζει καταδικάζοντας την ανακοίνωση του Ωραιοκάστρου, ενώ καταλήγει: «Θα αγκαλιάσουμε τα παιδιά των προσφύγων σαν να είναι δικά μας παιδιά. Είναι δικά μας παιδιά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50