search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:04
MENU CLOSE

Βαρδινογιάννης, Κυριακού, Αναστασιάδης, Προβόπουλος και Στουρνάρας στην Εξεταστική για τα δάνεια κόμματων και ΜΜΕ

15.09.2016 10:52
Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι  «νέοι καναλάρχες» - Μαζί και Παππάς και Κρέτσος  - Media

 

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από τον τηλεοπτικό σταθμό «Star» και ο Θοδωρής Κυριακού από τον «ΑΝΤ1» είναι οι επόμενοι μάρτυρες, τους οποίους αποφάσισε να καλέσει η Εξεταστική Επιτροπή που ερευνά τη νομιμότητα χορήγησης δανείων από τράπεζες σε κόμματα και μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να καταθέσουν την ερχόμενη Τρίτη και Πέμπτη, 20 και 22 Σεπτεμβρίου.

Ταυτόχρονα, τα μέλη της Επιτροπής συμφώνησαν να ζητήσουν να καταθέσουν ο διευθυντής επιθεώρησης και ο διευθυντής εποπτείας της Τραπέζης της Ελλάδος, στις 27 και 29 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 4 Οκτωβρίου προγραμματίζεται να κληθεί ο πρώην διοικητής, Ηλίας Προβόπουλος και στις 6 Οκτωβρίου ο σημερινός διοικητής, Ιωάννης Στουρνάρας.

Εν τω μεταξύ, ο εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης, απέστειλε επιστολή, με την οποία κάνει γνωστό ότι απουσιάζει στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους, αλλά δεν αρνείται να προσέλθει για να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή. Διευκρινίζει ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα σε 15 ημέρες και ζητά από την Εξεταστική να προσδιορίσει ακριβή ημερομηνία για την κατάθεσή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:04