search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:06
MENU CLOSE

Λάθη και ήττα – Με ανατροπή ο Άγιαξ, 2-1 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

15.09.2016 21:08
Λάθη και ήττα - Με ανατροπή ο Άγιαξ, 2-1 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο - Media

 

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τα τραγικά λάθη των παικτών του -και την καθίζηση μετά το 25′- και έπεσε θύμα του Άγιαξ, ο οποίος στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League έκανε μεγάλη ανατροπή, φεύγοντας με το διπλό από την Λεωφόρο, 2-1. 

Ο Μπεργκ άνοιξε το σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο, αλλά η συνέχεια ήταν καταστροφική. Ο Ιβανόφ… σέρβιρε την ισοφάριση στον Τραορέ (φέρει ευθύνη και ο Στιλ), ενώ ο εξίσου τραγικός Μέστο έκανε «δώρο» πέναλτι, όπου ο Ρίντεβελντ με το ριμπάουντ (αν και μπήκε νωρίτερα του επιτρεπτού στην περιοχή) υπέγραψε τη νίκη του Αίαντα. 

Χωρίς ιδέες στο παιχνίδι του το τριφύλλι, ουσιαστικά απείλησε σε 1-2 περιπτώσεις σε όλο το δεύτερο μέρος, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες (με δέκα ο Άγιαξ), αφού ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός… επιβεβαίωσε την κακή του βραδιά και αποβλήθηκε, με τον Γουακάσο (που πάλεψε πολύ) στις καθυστερήσεις να «πληρώνει» τα νεύρα του και να αντικρίζει εξίσου κόκκινη. Κακός και ο Λεντέσμα, πιθανώς επηρεασμένος από την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. 

Η βαθμολογία 
Άγιαξ 3 
Θέλτα 1

Σταντάρ Λιέγης 1 
Παναθηναϊκός 0 

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (29/9) 
Άγιαξ-Σταντάρ Λιέγης (20:00) 
Θέλτα-Παναθηναϊκός (20:00) 

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μολέδο, Ιβανόφ, Κουτρουμπής (68′ Βιγιαφάνιες), Χουλτ, Μέστο, Ζέκα, Γουακάσο, Λουντ (73′ Σάμπα), Μπεργκ, Λεντέσμα (65′ Λέτο) 

Άγιαξ: Ονανά, Βέλτμαν, Ρίντεβελντ, Σάντσες, Τραορέ (73′ Ντόλμπεργκ), Κλάασεν (89′ Σόνε), Γιούνες (86′ Σινγκράβεν), Ζίεχ, Βίργκεβερ, Γκούντελ, Ντάικς. 

Πηγή: Sport-fm 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04