search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27
MENU CLOSE

«Βόμβα» από Αντέλ: Σταματάει τις περιοδείες για 10 χρόνια!

16.09.2016 07:05
«Βόμβα» από Αντέλ: Σταματάει τις περιοδείες για 10 χρόνια! - Media

 

Η γνωστή τραγουδίστρια Αντέλ ανακοίνωσε στους φίλους της ότι θα εγκαταλείψει τις περιοδείες για τα επόμενα 10 χρόνια προκειμένου να είναι μια μαμά πλήρους απασχόλησης για τον γιο της, Άντζελο, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Sun».

Ωστόσο, ακούγεται ότι θα σκεφτεί να κάνει εμφανίσεις στο Λας Βέγκας.

Η κίνηση αποτελεί μέρος του σχεδίου της να ξεκινήσει μια νέα ζωή στις ΗΠΑ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή από το μουσικό της περιβάλλον ανέφερε ότι «ο Άντζελο είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για την Αντέλ. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της. Τον έφερνε παντού μαζί της σε περιοδείες, αλλά καθώς ξεκινάει το σχολείο τον επόμενο χρόνο, δεν θα μπορεί να είναι μαζί της πια. Η Αντέλ δεν θέλει να χάσει ούτε μια στιγμή από το μεγάλωμα του Άντζελο και είναι μια εύκολη απόφαση γι’ αυτή να σταματήσει τις περιοδείες για εκείνον».

«Αυτή τη στιγμή λέει ότι δεν θα κάνει άλλη τεράστια παγκόσμια περιοδεία, όπως η τελευταία, για δέκα χρόνια» πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, η Αντέλ είπε σε θαυμαστές της στη Φιλαδέλφεια: «Δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζετε αυτό, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου ως μια καλλιτέχνη περιοδείας. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τις περιοδείες, αφού είμαι μια “σπιτόγατα”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27