search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:53
MENU CLOSE

Η Westnet απογειώνει την εμπειρία του gaming με τα νέα προϊόντα Asus ROG!

16.09.2016 12:01
Τα βιβλιοπωλεία Public άνοιξαν, για να απολαύσουμε τις γιορτές με ένα βιβλίο! - Media

 

 Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα νέα laptop & desktop ROG της Asus, κορυφαίου παίκτη της αγοράς παγκοσμίως -No 1 brand σε gaming notebooks.  Τα Asus ROG είναι μια ακόμα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Westnet που απαντά στις υψηλές προσδοκίες των gamers, ενός ιδιαίτερα απαιτητικού κοινού.

Για ακόμα μια φορά η Asus, συνυφασμένη με την έννοια της καινοτομίας, κατορθώνει με την κυκλοφορία των νέων προϊόντων ROG να αναβαθμίσει την εμπειρία του gaming. Τα νέα μοντέλα επιτυγχάνουν τη δική τους επανάσταση με τον «παιχνιδο -κεντρικό» σχεδιασμό τους, επιφυλάσσοντας στους χρήστες ηλεκτρονικών παιχνιδιών μια τελείως νέα και ξεχωριστή εμπειρία.  Πιο συγκεκριμένα, τα Asus ROG GL552VW & GL752VW  διαθέτουν 6ης γενιάς Intel Core 4πύρηνους επεξεργαστές & κάρτες γραφικών Nvidia GTX 960M με νέες πιο προσιτές τιμές.

Ένα από τα μυστικά πίσω από τα πολυβραβευμένα προϊόντα της Asus βρίσκεται στο γεγονός ότι οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της ROG, μίας κοινότητας με σκοπό την προώθηση τεχνολογίας υπολογιστών ειδικά σχεδιασμένης για τις ανάγκες του gaming, είναι και οι ίδιοι φανατικοί παίκτες ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Ως εκ τούτου γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ανάγκες ενός gamer για να απολαμβάνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία που του προσφέρουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Με το VR gaming να είναι προ των πυλών και τα διάφορα VR headsets να αρχίζουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται στην αγορά, η Asus πιστή στο όραμά της για να προσφέρει συστήματα αιχμής με πολύ υψηλές επιδόσεις, ετοίμασε το G11CD και το G20CB τα πλήρη desktop που μπορούν να προσφέρουν στους gamers όλα όσα χρειάζονται ακόμη και σε επίπεδο VR gaming!

Η Westnet σε συνεργασία με την Asus ακολουθούν τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς που οδεύουν πλέον περισσότερο στις έτοιμες λύσεις. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο τομέας των high-end gaming PCs και των laptops είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος σε όλες τις αγορές, καθώς οι gamers αναβαθμίζουν πολύ πιο γρήγορα και συχνά το hardware των υπολογιστών τους, ενώ δεν αντικαθιστούν τον gaming υπολογιστή τους με  τα smartphones ή τα tablets τους.

Στην Ελλάδα, παρά την γενικότερη πτωτική πορεία των notebooks, τα gaming προϊόντα ακολουθούν αντίστροφη πορεία σημειώνοντας σταθερή ανάπτυξη στις πωλήσεις τους, πορεία που ακολουθεί και η Asus κατέχοντας μερίδιο 25% στη συγκεκριμένη αγορά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43