search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29
MENU CLOSE

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου

23.06.2011 05:16
Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου - Media

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «H παρανομία τώρα δικαιώνεται» και δημοσιεύει αποκλειστικά ολόκληρο το κείμενο του εφαρμοστικού νόμου για τα αυθαίρετα και τη δημόσια γη, όπως το άφησε κληρονομιά ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ Παπακωνσταντίνου στον νέο υπουργό Ε Βενιζέλο.

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «H παρανομία τώρα δικαιώνεται» και δημοσιεύει αποκλειστικά ολόκληρο το κείμενο του εφαρμοστικού νόμου για τα αυθαίρετα και τη δημόσια γη, όπως το άφησε κληρονομιά ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ Παπακωνσταντίνου στον νέο υπουργό Ε Βενιζέλο. Στο ρεπορτάζ αποκαλύπτεται πως με το Μεσοπρόθεσμο νομιμοποιούνται όλα τα αυθαίρετα από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους και πως «ιδιώτες επενδυτές» θα υπαγορεύουν υπουργικές αποφάσεις και ουσιαστικά θα αναλάβουν την πολεοδόμηση της ελληνικής γης. (Σελ: 2,15, 16, 17)

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σ’ αυτό το φύλλο αρχίζει ένα συγκλονιστικό/χιουμοριστικό θρίλερ πολιτικής φαντασίας που υπογράφει ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πασόκος… με τον τίτλο «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ» και στο οποίο κάθε Πέμπτη θα διαβάζετε πικρές αλήθειες για την σημερινή πολιτική κατάσταση… Μην ξεχάσετε να το διαβάζετε από αύριο (σελ 63) και κάθε Πέμπτη.

ΜΕΣΟΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την πλαστή απειλή περί πτώχευσης της χώρας, αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και οι εφαρμοστικοί νόμοι. Οι …προνοητικοί εταίροι έχουν μεριμνήσει για εναλλακτικά σενάρια και για κάθε ενδεχόμενο (Σελ 3-4)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : Παρά  τον ανασχηματισμό και την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε από τον εαυτό της η απειλή μιας ανεξέλεγκτης κρίσης που μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή και για οποιαδήποτε αφορμή  ταλανίζει την κυβέρνηση και τους …σχεδιασμούς της (σελ 10-11)

Ο ΡΟΜΠΕΝ… ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ: Η απίστευτη ιστορία του Διοικητή του Νοσοκομείου που έγδυσε το παγκάρι της εκκλησίας στον περίβολο του ιδρύματος για να αγοράσει γάζες και άλλα υλικά… (σελ 20)

ΜΜΕ: Το σύστημα δεν καταρρέει μόνο του. Ακολουθούν και οι στυλοβάτες του. Η οικτρή οικονομική εικόνα των μεγάλων ομίλων των media  συνάδει απόλυτα με το πρόσωπο αναξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος που με συνέπεια υπηρέτησαν όλα αυτά τα χρόνια (ΣΕΛ 22)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ Art». Ο  ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλάει στο Ποντίκι Art για τις καταστάσεις σοκ και δέους που βιώνουμε σήμερα χωρίς να χάνει διόλου το έξυπνο χιούμορ του, λέγοντας ότι θα φτάσουμε στο σημείο να νοσταλγούμε τον χαρακτηρισμό «Greek lovers».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29