search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:18
MENU CLOSE

Ελεύθερη η Σάσα Σταμάτη – Ζήτησε «συγνώμη» από τον ειδικό φρουρό και εκείνος απέσυρε τη μήνυση

16.09.2016 17:09
Ελεύθερη η Σάσα Σταμάτη – Ζήτησε «συγνώμη» από τον ειδικό φρουρό και εκείνος απέσυρε τη μήνυση  - Media

Όλα είχαν ξεκινήσει προχθές όταν η Σταμάτη διπλοπάρκαρε το αυτοκίνητο της έξω από το Α.Τ Πειραιά. 

 

Όλα είχαν ξεκινήσει προχθές όταν η Σταμάτη διπλοπάρκαρε το αυτοκίνητο της έξω από το Α.Τ Πειραιά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η Σταμάτη, διαπληκτίστηκε με τον αστυνομικό φρουρό του τμήματος και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν. Ο Φρουρός έκανε μήνυση στη Σταμάτη για εξύβριση, και το λόγο είχε το αυτόφωρο.

Σήμερα η Σταμάτη αφέθηκε ελεύθερη αφού ζήτησε εγγράφως συγνώμη από τον φρουρό. Ο ίδιος υποστήριξε πως: «η δουλειά μας απαιτεί σεβασμό» και ότι αισθάνθηκε ντροπή για τη στολή που φοράει, ενώ σημείωσε ότι: «ουδείς έχει δικαίωμα να αποκαλεί έτσι έναν ένστολο».

Πάντως, η Σάσα Σταμάτη υποστήριξε από την πλευρά της, πως όχι μόνο δεν εξύβρισε τον αστυνομικό. Αντίθετα, είπε σέβεται τη δουλειά των αστυνομικών ενώ ζήτησε συγγνώμη ενώπιον του δικαστηρίου για το συμβάν, τονίζοντας πως «πρόκειται για παρεξήγηση».  Μετά από αυτό ο αστυνομικός απέσυρε τη μήνυση και οι δυο πλευρές δεν δίνουν καμία συνέχεια στο θέμα. Η Σταμάτη αφέθηκε ελεύθερη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:17