search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:45
MENU CLOSE

Είναι αυτό το τέρας του Λοχ Νες; Η νέα φωτογραφία που έχει προκαλέσει συζητήσεις

16.09.2016 17:23
Είναι αυτό το τέρας του Λοχ Νες; Η νέα φωτογραφία που έχει προκαλέσει συζητήσεις   - Media

 

Πολλά έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί για τη Νέσι, το περιβόητο τέρας που ζει στη λίμνη του Λοχ Νες στη Σκωτία.Κατά καιρούς μάλιστα έχουμε δει διάφορες εικόνες της «Νέσι» να εμφανίζονται στον τύπο και στο διαδίκτυο. Ωστόσο, εδώ και λίγες ώρες μια φωτογραφία που τράβηξε ο Ίαν Βρέμνερ, ερασιτέχνης φωτογράφος, έρχεται να δώσει νέα διάσταση το πλάσμα το οποίο για πολλούς δεν υπάρχει.

Ο Μπρέμνερ έψαχνε για κόκκινα ελάφια στα Χάιλαντς όταν ξαφνικά πρόσεξε κάτι να αναδύεται μέσα από τα νερά της λίμνης, με αποτέλεσμα να το φωτογραφίσει και να αναρτήσει τη φωτογραφία στο ίντερνετ.  

Η φωτογραφία έχει ανοίξει ένα νέο κύκλο συζητήσεων με αρκετούς να υποστηρίζουν πως πράγματι πρόκειται για το τέρας του Λοχ Νες, ενώ άλλοι πιστεύουν πως η φωτογραφία παρουσιάζει φώκιες να κάνουν βουτιές στα νερά της λίμνης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44