search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:28
MENU CLOSE

Ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε για φόνο λόγω παρκαρίσματος!

16.09.2016 19:11
Ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε για φόνο λόγω παρκαρίσματος! - Media

 

Ο παίκτης της Σλάβια Σόφιας, Μπόρισλαβ Μπαλτζίσκι, καταδικάστηκε σε τετραετή κάθειρξη για το φόνο ενός 35χρονου το 2013.

Ο Μπαλτζίσκι είχε χτυπήσει στο κεφάλι τον άτυχο άνδρα, ο οποίος είχε κάνει το «λάθος» να κατακρίνει τον τρόπο με τον οποίο είχε παρκάρει μια γυναίκα το αυτοκίνητό της, κοντά σε ένα καζίνο.

Ο πρώην διεθνής με την Κ-21 της Βουλγαρίας ποδοσφαιριστής, αντιμετώπιζε αρχικά ποινή έως και 20 ετών με βάση το κατηγορητήριο, αλλά τελικά το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο μόνο για φόνο εξ’ αμελείας.

Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει την κράτηση του μετά το έγκλημα, κάτι που τελικά δεν έγινε και ο Βούλγαρος συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά.

Η ομάδα του ανακοίνωσε ότι θα τοποθετηθεί μετά την οριστική απόφαση για το μέλλον του Μπαλτζίσκι (σε περίπτωση που ασκήσει έφεση), αλλά ο παίκτης δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου κόντρα στη Λουντογκόρετς.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:27