search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:56
MENU CLOSE

Αντιδράσεις από τους εκπροσώπους Alpha, Star για το υλικό της δημοπρασίας – «Κολλούσαν τα μηχανήματα, δεν είδαμε ούτε δευτερόλεπτο»

16.09.2016 20:53
Αντιδράσεις από τους εκπροσώπους Alpha, Star για το υλικό της δημοπρασίας – «Κολλούσαν τα μηχανήματα, δεν είδαμε ούτε δευτερόλεπτο» - Media

 

Καταγγελίες έκαναν οι εκπρόσωποι του Alpha και του Star πήγαν να δουν το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας από την διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών.

Σύμφωνα με όσα είπαν οι εκπρόσωποι των καναλιών από τις 66 συνολικά ώρες που διήρκησε η δημοπρασία την οποία κατέγραφαν 42 κάμερες ασφαλείας, δεν είδαν ούτε… δευτερόλεπτο. Η δικαιολογία ήταν ότι «κολλούσαν συνεχώς» τα μηχανήματα.

Οπως μετέδωσε το Star οι εκπρόσωποι των δύο τηλεοπτικών σταθμών ενημερώθηκαν ότι πρέπει να δουν το υλικό μέσα σε 8 ώρες. Η αντιπρόταση που τους έγινε ήταν να προβληθεί σε μια τεράστια γιγαντοοθόνη το σύνολο του υλικού και των 42 καμερών ασφαλείας!

Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ανάγκασαν την Γ.Γ. Ενημέρωσης να φέρει τεχνικό, ο οποίος όμως και πάλι δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα.

Η εκπρόσωπος του Star τότε, έφερε στο τραπέζι την αρχική πρόταση του Alpha, να πάρουν το υλικό τα κανάλια να το δουν στα δικά τους μηχανήματα. Ωστόσο από την Γ.Γ. αντέτειναν ότι αυτό δεν γίνεται γιατί στο υλικό έχουν καταγραφεί και τα πρόσωπα μυστικών αστυνομικών.

Τότε, η νομική εκπρόσωπος του Star Μαρία Κατσουράκη λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα ζήτησε να υποβάλει ένσταση για τη διαδικασία. Την ενημέρωσαν όμως, ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί προ δεκαλέπτου είχε …κλείσει το πρωτόκολλο!

Όλοι οι εκπρόσωποι των δύο τηλεοπτικών σταθμών (νομικοί και τεχνικοί) εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την όλη διαδικασία. «Η παρωδία συνεχίζεται» σχολίασε η νομική εκπρόσωπος του Alpha Μαργαρίτα Παναγοπούλου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:55