search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:11
MENU CLOSE

Κλέλια Χατζηιωάννου: Η ζωή της «πριγκίπισσας των τάνκερ» που έσωσε το Χαμόγελο του Παιδιού

17.09.2016 16:14
Ο φακός «συνέλαβε» την Κλέλια Ρένεση βόλτα με την κόρη της (Photos) - Media

 

Και ξαφνικά εκεί που νομίζεις ότι όλα είναι μαύρα γίνεται μια κίνηση αγάπης και καλοσύνης, που έρχεται να ρίξει λίγο φως στο ζοφερό σκηνικό της κρίσης και να ανακουφίσει τη ζωή δεκάδων παιδιών.Μια κίνηση που σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχουν όλα χαθεί.

Ο λόγος για τη δωρεά που έκανε η κ. Κλέλια Χατζηιωάννου στο Χαμόγελο του Παιδιού, πληρώνοντας τον ΕΝΦΙΑ του ιδρύματος. Έδωσε το ποσό των  57.313,31 ευρώ στηρίζοντας το έργο της οργάνωσης που κανονικά θα έπρεπε να ενισχύεται από το ίδιο το κράτος. Αλλά στην Ελλάδα του 2016 κάτι τέτοιο αποτελεί όνειρο.

«Κατανοώντας το δύσκολο έργο μας κι έχοντας γνωρίσει τα παιδιά μας καθώς και τις δράσεις μας, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά προσφέροντας το ποσό που αντιστοιχεί στην οφειλή του οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού ενώ τα social media γέμισαν από ευχαριστήρια μηνύματα για την προσφορά αυτής της γυναίκας.

Διαβάστε περισσότερα στο economy365.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:09