search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:49
MENU CLOSE

Νέα επίθεση στις ΗΠΑ: Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς μέσα σε εμπορικό κέντρο – 8 τραυματίες

18.09.2016 06:53
Νέα επίθεση στις ΗΠΑ: Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς μέσα σε εμπορικό κέντρο - 8 τραυματίες - Media

Ο δράστης επιτέθηκε με αμοκ σε ανυποψίαστους και φώναζε ακατάληπτες λέξεις ανάμεσα στις οποίες έκανε και αναφορές στον Αλλαχ.

 

 

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου (πρωινές ώρες σήμερα, ώρα Ελλάδας) με μαχαίρι σε ένα εμπορικό κέντρο της πολιτείας Μινεσότα (βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες), από έναν επιτιθέμενο ο οποίος σκοτώθηκε, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο δράστης της επίθεσης “έκανε αναφορές στον Αλλάχ”, δήλωσε ο Μπλερ Άντερσον, επικεφαλής της αστυνομίας του Σεντ Κλάουντ, μιας πόλης που βρίσκεται περίπου 100 χλμ. βορειοδυτικά της Μινεάπολης και όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση στο εμπορικό κέντρο Crossroads.

“Επιβεβαιώσαμε ότι ρώτησε τουλάχιστον ένα πρόσωπο αν είναι μουσουλμάνος προτού του επιτεθεί”, πρόσθεσε. Ο δράστης σκοτώθηκε από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.

Ο Άντερσον υπογράμμισε πως η έρευνα είναι σε εξέλιξη. “Δεν μπορώ να πω τώρα αν πρόκειται ή όχι για τρομοκρατική επίθεση γιατί δεν το γνωρίζουμε”, είπε.

Πολλοί τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45