search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:30
MENU CLOSE

Κεφαλογιάννη: Οι πολίτες δικαίως δεν πείθονται από συνθήματα

18.09.2016 08:44
Κεφαλογιάννη: Οι πολίτες δικαίως δεν πείθονται από συνθήματα - Media

 

«Η ΝΔ δεν μίλησε για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ όπως ο κ. Τσίπρας, αλλά για σταδιακή μείωσή του», δηλώνει η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, συμπληρώνοντας ότι οι πολίτες δικαίως δεν πείθονται από συνθήματα και δεν αρκούνται σε μεγαλόστομες εξαγγελίες.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, αναφερόμενη στη δεύτερη αξιολόγηση υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση οφείλει να την κλείσει και εκτιμά ότι υπάρχουν περιθώρια, ώστε να μην χρειαστεί να ληφθούν πρόσθετα μέτρα μέσω περικοπής δαπανών και μεταρρυθμίσεων, ωστόσο, εκφράζει τις αμφιβολίες της εάν η κυβέρνηση είναι έτοιμη ή ικανή να κάνει τέτοιου είδους επιλογές.

Για τις εκλογές και τις τηλεοπτικές άδειες

Για τις αιτιάσεις της ΝΔ περί πρόωρων εκλογών υπογραμμίζει ότι το ύφος και το ήθος της κυβέρνησης Τσίπρα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της θέσης υπέρ των εκλογών.

Ερωτηθείσα εάν προτεραιότητα της ΝΔ ως κυβέρνηση είναι η μείωση του χρέους απαντά ότι «επιδιωκόμενος στόχος είναι η απομείωση των ετήσιων επιβαρύνσεων της χώρας από χρεολύσια».

Σχετικά με τον διαγωνισμό των καναλιών εκφράζει την άποψη ότι «ο νόμος Παππά αντιβαίνει το Σύνταγμα», ενώ για το τι θα πράξει η ΝΔ δηλώνει: «ναι στη ρύθμιση ενός τοπίου που παραμένει αρύθμιστο, ναι στην τήρηση του Συντάγματος».

Τέλος, για τις δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου για τα παιδιά των προσφύγων απαντά με νόημα: «Πρέπει να ενημερώνουμε, να διεκδικούμε, αλλά όχι να διχάζουμε την κοινωνία».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:30