18/01/2019 09:00:03

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Δεν έχουμε παντρευτεί

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Δεν έχουμε παντρευτεί - Media

 

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους έδωσαν οι ηθοποιοί Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης.

Μιλώντας στη Real News το ζευγάρι διέψευσε πως έχει παντρευτεί και τα είπε όλα για τη σχέση του.

Είναι η πρώτη φορά που δίνετε κοινή συνέντευξη από τον καιρό που επιτέλους παραδεχτήκατε πως είσαστε ζευγάρι… 

Σμαράγδα Καρύδη: «Μετά από αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός (γελάει). Μα, ενδιαφέρεται κανείς αν είμαστε ζευγάρι με όσα γίνονται γύρω μας;

Ε, ναι και το ξέρεις! Ενδιαφέρονται πολλοί! Τα πρόσωπα που αγαπάει ο κόσμος θέλει να ξέρει τι κάνουν, πώς περνούν, πόσο αγαπούν. 

Σ.Κ.: «Υπάρχουν τρομερά και σοβαρότατα προβλήματα και δεν πιστεύω ότι καίγεται κανείς για το τι κάνουμε στην ιδιωτική μας ζωή… Αφού, όμως λες πως ενδιαφέρονται, δεν αρκεί ότι είμαστε καλά; Κοίτα μας!»

Για δέκα χρόνια το κρατήσατε κρυφό…

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν παίξαμε ποτέ κρυφτό, απλώς δεν θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το δηλώσουμε.»

Σ.Κ: «Με θυμάσαι να είχα μιλήσει ποτέ για κάποια σχέση μου; Ποτέ! Βγήκε χαλαρά σε μια κουβέντα και τέλος! Δεν μας αφορά να μιλάμε για τα προσωπικά μας. Έχουμε μια ταινία και ένα θεατρικό να προωθήσουμε…»

Κατά καιρούς σας έχουν παντρέψει και σας θέλουν αποφασισμένους για ένα παιδί.

Σ.Κ. «Και τι θες να ασχοληθούμε με αυτά; Ο Θοδωρής δεν τα διαβάζει ποτέ, κι εγώ, όταν τα μαθαίνω, γελάω με την «εφευρετικότητα» κάποιων… Είμαστε πολύ καλά μαζί κι αυτό είναι η μόνη αλήθεια. Ότι παντρευτήκαμε είναι ψέμα, όπως και πολλά άλλα. Βαριέμαι ακόμα και να διαψεύσω τις «ειδήσεις» αυτές!»

Δεν σκεφτήκατε ποτέ να παντρευτείτε;

Σ.Κ. «Ποτέ! Περνάμε μια χαρά έτσι!»

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.