search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:43
MENU CLOSE

Βρήκαν ποιος χτύπησε το διοικητή της Τροχαίας – Τον «έδωσαν» κάμερες

18.09.2016 11:50
Βρήκαν ποιος χτύπησε το διοικητή της Τροχαίας - Τον «έδωσαν» κάμερες - Media

 

Ένας 22χρονος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για ληστεία το Φεβρουάριο του 2016 και είχε συλληφθεί για οργάνωση επεισοδίων μαζί με άλλα άτομα, είναι -σύμφωνα με την αστυνομία- ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του διευθυντή Τροχαίας Αθηνών Γιώργου Διαμαντόπουλου. 

Αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας, που είχαν αναλάβει την υπόθεση, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του από το υλικό που είχαν καταγράψει κάμερες καταστημάτων στην οδό Πανεπιστημίου, το απόγευμα της 29ης Αυγούστου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και παρά τις αναζητήσεις αστυνομικών στο πατρικό του δεν εντοπίστηκε. 

Οι Αρχές εκτιμούν πως κρύβεται. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε την υπόθεση σε ανακριτή για τη διενέργεια κύρια ανάκρισης. Ο τελευταίος θα κρίνει αν θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης.   

Το 2015, ο 22χρονος -σύμφωνα με την αστυνομία- είχε συλληφθεί για εμπρηστική επίθεση σε βάρος αστυνομικών. Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι τους οποίους και παραβίασε. Από τότε αναζητείται. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:42