search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:30
MENU CLOSE

Ξεκίνησαν οι επαφές Κοτζιά με τον Κινέζο ομόλογό του

18.09.2016 13:02
Ξεκίνησαν οι επαφές Κοτζιά με τον Κινέζο ομόλογό του  - Media

   

Με τη συνάντηση του Κινέζου ομολόγου του Wang Yi ξεκινά σήμερα τις επαφές του στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Κοτζιάς θα συμμετάσχει, το βράδυ, στο ενδέκατο ετήσιο δείπνο για τη Μέση Ανατολή, το οποίο διοργανώνει το International Peace Institute.

Αύριο, ο κ. Κοτζιάς θα συμμετάσχει σε τετραμερή συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Κροατίας και της Ρουμανίας, αφού προηγουμένως συνοδεύσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην Εναρκτήρια Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Συνόδου Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για τη Διαχείριση των Προσφυγικών και Μεταναστευτικών Μετακινήσεων Μεγάλης Κλίμακας.

Θα ακολουθήσει συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών με το Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, Iyad Ameen Madani και η διμερής συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Κορέας, Yun Byung-se.

Τέλος ο κ. Κοτζιάς θα συμμετάσχει σε συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15