search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:44
MENU CLOSE

Ξυδάκης: Είναι πόλεμος πολιτικός

19.09.2016 07:16
Ξυδάκης: Είναι πόλεμος πολιτικός - Media

 

Κλιμακώνεται η σύγκρουση στο δημόσιο χώρο και ο πόλεμος είναι πολιτικός, με αποσιωπήσεις και ψεύδη, απαιτώντας από τον πολίτη ιδιαίτερη προσοχή στην αξιολόγηση όσων ακούει, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Ν. Ξυδάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.

«Είναι η αρχή μίας σύγκρουσης που βαθαίνει στο δημόσιο χώρο της επικοινωνίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης … λιγοστεύουν τα επιχειρήματα και περισσεύουν οι βαρείς χαρακτηρισμοί επί προσωπικού», σημείωσε ο κ.Ξυδάκης.
 Σημείωσε μάλιστα ότι «συνολικά στο χώρο των ΜΜΕ υπάρχει μία κρίση πνευματική και ηθική, που αποσαθρώνει και αποδυναμώνει το επάγγελμα … το ίδιο ισχύει και για την επιθετικότητα πολλών στα ΜΜΕ … Από αυτά προκύπτουν οι συγκεκριμένοι καρποί, που παρουσιάζουν έναν χαρακτήρα εξαχρείωσης», συνέχισε ο υπουργός.
 
Για το λόγο αυτό, «χρειάζεται προσοχή από τον πολίτη, τι ακούει, τι μαθαίνει, καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τι πραγματικά γίνεται, υπάρχουν αποσιωπήσεις και αποκρύψεις, αλλά και ψεύδη που περνούν έτσι και δεν υφίστανται καμία ανασκευή … είναι ένας πόλεμος πολιτικός», τόνισε ο κ. Ξυδάκης.

 

Πηγή: kokkino.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:44