search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:09
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Λοβέρδου-Φάμελλου με φόντο τις… τηλεοπτικές άδειες (Video)

19.09.2016 09:35
«Επιστρέφουμε ασφαλείς» - Τα μηνύματα των αγαπημένων πρωταγωνιστών της καμπάνιας του ΑΝΤ1 (Videos) - Media

 

Κόντρα στον τηλεοπτικό αέρα είχαν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Σωκράτης Φάμελλος με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες..

Καλεσμένοι στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, αρχικά ο κ.Λοβέρδος ανέφερε προς τον κ. Φάμελλο, ότι το θέμα με τα «βοσκοτόπια», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, το έβαλε ο κ.Καμμένος. «Το έβαλε μέσα στην κυβέρνηση το έτερο κόμμα. Εδώ δεν συνεννοείστε μεταξύ σας για την αλήθεια επί θεμάτων εντιμότητας, έρχεστε να τα πείτε τώρα σε εμάς», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. «Εδώ σας είπε γίδα resort», σχολίασε ο κ. Λοβέρδος

Άμεση ήταν η αντίδραση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 από τον κ.Φάμελλο, ο οποίος είπε: «Είναι αστείο με υποθέσεις να κάνουμε πολιτική, όπως επίσης δεν δέχομαι πολιτική σε αυτό το επίπεδο που συζητάμε σοβαρά να χρησιμοποιούν κοινές εκφράσεις όπως «σανό». Αυτό απεικονίζει ακριβώς τη δική σας άποψη για την πολιτική».

«Γιατί δεν κάνετε ένσταση επί του διαγωνισμού», είπε προς τον κ.Λοβέρδο ο κ.Φάμελλος και συνέχισε: «Γιατί δεν κάνατε τόσα χρόνια διαγωνισμό κ. Λοβέρδο; Γιατί δεν είχατε τα κότσια τα πολιτικά να κάνετε διαγωνισμό; Τώρα που κάναμε διαγωνισμό το ένα σας μυρίζει, το άλλο σας βρωμάει».

«Όχι, δεν περνάνε τα ψέματα πια. Τέρμα το σανό», ανταπάντησε ο Λοβέρδος.

«Ωραίο επίπεδο. Σας αφήνω στους τηλεθεατές. Κάνετε σόου στην τηλεόραση», σχολίασε ο κ.Φάμελλος.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:08