search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:49
MENU CLOSE

Σκότωσε με ρόπαλο την 21μηνών κόρη του γιατί τη ζήλευε

19.09.2016 09:51
Σκότωσε με ρόπαλο την 21μηνών κόρη του γιατί τη ζήλευε - Media

Σοκαριστική είναι η ομολογία του 25χρονου Ράϊαν Λόρενς από τις ΗΠΑ ο οποίος παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε την 21 μηνών κορούλα του. Η μικρή Μάντοξ είχε νικήσει καρκίνο στο μάτι και ο πατέρας της ζήλευε που  όλοι της έδιναν προσοχή και που τα φώτα της δημοσιότητας είχαν στραφεί σε εκείνη

Ο νεαρός παραδέχτηκε πως χτύπησε μέχρι θανάτου την κόρη του με  ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και πως  έκαιγε το άψυχο κορμάκι της για 3 ώρες.

Στη συνέχεια, όπως ομολόγησε ο ίδιος, πέταξε τη σορό της σε ένα ρυάκι στις, δένοντας στο κορμάκι της τσιμεντόλιθους για να μη βγει στην επιφάνεια του νερού.

«Χωρίς να υπεισέλθουμε σε πολλές λεπτομέρειες, οι δηλώσεις του φανερώνουν το αίσθημα ζήλειας που τον κυρίευε επειδή η κορούλα του έπαιρνε όλη την προσοχή», τόνισε ο εισαγγελέας της υπόθεσης, Μπιλ Φιτζπάτρικ

Το άψυχο σώμα της μικρής Μάντοξ εντόπισαν δύτες της αστυνομίας στις 21 Φεβρουαρίου περίπου 36 ώρες μετά την «εξαφάνιση» της.

Η μητέρα της μικρούλας, Μόργαν, είχε δηλώσει στην αστυνομία πως ο  άντρας της θα την έπαιρνε από τη δουλειά το μοιραίο βράδυ. Εκείνος όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όταν η Μόργκαν γύρισε σπίτι βρήκε ένα σημείωμα στο οποίο ο Ράϊν υπαινισσόταν πως θα μπορούσε να βλάψει τη μικρούλα και τον εαυτό του.

Τότε κάλεσε τις αρχές που εξέδωσαν ανακοίνωση για εξαφάνιση ανηλίκου. Μετά από μια πληροφορία, αστυνομικοί εντόπισαν τον Ράϊαν περίπου 10 μίλια μακριά από το σπίτι. Ο ίδιος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε πετάξει το άψυχο σώμα της κόρης του.

Ο Ράϊν αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 25 ετών για το ειδεχθές έγκλημά του

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48